• Nübel’in yedirdiği 3. golü kabullenemiyorum. Salih Nübel’e doğru adımlarken belliydi gol yiyeceğimiz. Sert oynadıkları için kırmızı yiyecekleri belliydi. 3. gol yenmese en kötü berabere biterdi. Yazık oldu.

2. bir problem hocanın kesinlikle yanlış rotasyonla sahaya çıkması oldu.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Galatasaray Deschamps ile görüşüyormuş güya. 2013'den beri takımı yok milli takımdan hoca getirmek tuhaf olur bakalım

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Nübel’in yedirdiği 3. golü kabullenemiyorum. Salih Nübel’e doğru adımlarken belliydi gol yiyeceğimiz. Sert oynadıkları için kırmızı yiyecekleri belliydi. 3. gol yenmese en kötü berabere biterdi. Yazık oldu.

2. bir problem hocanın kesinlikle yanlış rotasyonla sahaya çıkması oldu.

Nübel buradan anladığım bazen hata yaptırabiliyor. Sebebi de şu Trabzonspor Monaco maçı ilk golü izlerseniz orada da bir hata var.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Galatasaray Deschamps ile görüşüyormuş güya. 2013'den beri takımı yok milli takımdan hoca getirmek tuhaf olur bakalım

Ya fatih terim ya arda turan gelir. Galatasaray’in 4 sene üst üste şampiyon olmuş hocayı kovmasindaki mantığı bulamıyorum bu haberler neden ve nereden cikiyor . ama eğer olur da kovarsa Arda veya Terim gelir.

• Resmi Gönderi

Dün yazmadım mac sonrası , yazılacak çok şey varda yazmak istemiyorum,ama daha önce yazmıştım "çıkacak olayların önlemi alınmalı"diye.Buyrun galibiyet alınca böyle,orada bjk dün maçı koparıp alsa 2-0 dan sonra neler olacaktı neler

• Dursun özbek 1 saat önce yazılı açıklama yaptı.Okan Buruk ile kesinlikle devam edilecek sonuna kadar arkasındayız diye.

Yani çok cayip bir durum galatasaraylılar olarak iki arada bir deredeyiz.Bir yandan bakınca 4 sene üst üste takımı şampiyon yapmış adamı kovmak tuhaf olur kulübüde çok tuhaf ve komik bir duruma düşürür elaleme karşı diyoruz ama oynattığı oyundan bende dahil galatasaraylıların büyük çoğunluğu haklı olarak menmun değil.Hani bir laf varya "atsan atılmaz satsan satılmaz" diye işte içinde bulunduğumuz durum tamda bu.Bu yüzden okan için net karar bir türlü verilemiyor

• Lizbon maçının var hakemi bu.Men etsen neye yarar maçı tekrar etmedikten sonra.Puan gitti sonuçta.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Oguzhan (22 Eylül 2026 17:35).