Sahutt biraz fazla alınmış gibisin bırak kendini kanıtlamaya uğraşma olmuş bitmiş zaten sal gitsin yormayın kendinizi
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Bakın abiler. Tekrar söylüyorum. Bir hakem bile isteye bir takımın aleyhine karar vermez. MHK var TFF var. Bunlar da mı o takımdan yana? FİFA ve CAS var. Yapmayın gözünüzü seveyim. Bu kurumlar boş kurumlar değil. Hadi bizim kurumlar boş. Fifa askıya alır ligi hemen.
-
- Resmi Gönderi
Sahutt biraz fazla alınmış gibisin bırak kendini kanıtlamaya uğraşma olmuş bitmiş zaten sal gitsin yormayın kendinizi
Neden böyle diyorsunuz ki? Neye alınayım ben? Hakem ben değilim. Alınayım. Burada futbol tartışıyoruz. :D
-
Eren
30 Ocak 2021 21:10 Konuyu kapattı. -
- Resmi Gönderi
Burada tartışıyoruz normal bir şekilde. Bu tavrınız hoş değil hocam. Her şeyi bilen Allah'tır. Bizim haddimize değildir. Haşa.
-
- Resmi Gönderi
Tahrik edici sozlerden kacinin,futbol konusunu full mu kapatsak acaba.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. ismail1903 pek tartışmayalım istersen. O pozisyona farklı açıdan da baksan müdahalenin omuza doğru olduğunu görürsün. Bu müdahale nedir?
Bu baya eski maç değil mi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok güzel maç oluyor izlemenizi öneririm oyun durmuyor ve akıcı oyun var
-
- Resmi Gönderi
Konuyu açtım kavgasiz gürültüsüz güzelce sohbet edelim
-
irfani fener aldı GS fernandezi iki kulupede hayırlı olsun
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı olsun bakalım
-
Maç çok keyifli. Keşke her maç böyle olsa.
-
Nwakaeme maçın adamı
-
Maç Sonucu:
Beşiktaş 1-2 Trabzonspor
-
Tebrikler Trabzonspor
-
ah ah ne çok kaçırdık bu gece yediğimiz ilk gole benzer bir gol yiyen takım var mıdır acaba ?
Asist:Vida Gol:Montero
-