- Resmi Gönderi
Turkcell kadın futbol ligi final karşılaşması
TRT Spor da az sonra başlıyor maç.
Beşiktaş - Fatih vatan Spor finali
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTurkcell kadın futbol ligi final karşılaşması
Beşiktaşlı kardeşlerim farkındamısınız bonservisini alamazsak Ghezzal 3 maç sonra yok
Rosieri alacak Beşiktaş.. Ama Ghezaalı alabileceğini düşünmüyorum ben. Premier Ligde oynar bence. Ama Beşiktaş'ta oynamak isteyebilir. Çünkü Şampiyonlar Liginde oynayacak.
Rosieri alacak Beşiktaş.. Ama Ghezaalı alabileceğini düşünmüyorum ben. Premier Ligde oynar bence. Ama Beşiktaş'ta oynamak isteyebilir. Çünkü Şampiyonlar Liginde oynayacak.
Premier ligde iş yapacak fizikte değil şampiyon olursak hata yapmaz inşaallah başkan. Bir talisca vakası daha yaşamak istemiyorum rosier bir sene daha kiralanabilir gibime geliyor
Turkcell kadın futbol ligi final karşılaşması
Beşiktaş kadın futbol takımı ŞAMPİYON oldu, maç 2-0 bitti.
Galatasaray da kongre ertelendi diye açıklama yapıldı.
📍 2011/12 Model Real Madrid kadrosundan;
◾️ Ronaldo: 60 gol, 15 asist
◾️ Benzema: 32 gol, 19 asist
◾️ Higuain: 26 gol, 13 asist
◾️ Mesut Özil: 7 gol, 30 asist
◾️ Di Maria: 7 gol, 17 asist
Chelsea Real Madrid maçı beinsporthaberden şifresiz seyredebilirsiniz.
PSG'yi yarı finalde Tek başına yıkan Riyad Mahrez'in ilginç hikayesi;
2013-2014 sezonunda Leicester City 2. Lig'deyken 19 maçta 3 gol atan Mahrez sezon sonunda menajerler aracılığıyla Karabükspor'a önerilmişti. Ancak kırmızı-mavililer, o dönem değeri 500 bin Euro olan oyuncunun yerine Gaziantepspor'dan Abdou Razack Traore'yi tercih etmişti.
FLAS İDDİAA
Cem Özkeskin:''Karabükspor Hikmet Feridun Tankut döneminde Football Manager Oyunundan Transfer Yapıyordu!"
Kaleci Hayrettin'in İlginç Anısı 😊
"Kocaelispor'la Ali Sami Yen'de oynuyoruz.Deli gibi sis var. Maç başladı ama göz gözü görmüyor. 5-10 dakika sonra hakem maçı tatil etti. Soyunma odasına gittik, üstümüzü değiştirdik.Stattan çıkacağız hayrettin ortalarda yok. Sahaya geri döndüm ki ne
göreyim, Hayrettin direkler arasında volta atarak kendi kendine söyleniyor: "ulan bizimkiler ne bastırdı haaa yarım saattir top gelmiyor bizim kaleye."😁
(Erdal Keser'in Hayrettin Demirbaş hakkındaki anısı)
Bu hafta yoğunum beğenilerle destek olabilirsiniz
Yarın Misli.com 3.Lig Play-Off
Cumartesi Misli.com 2.Lig son hafta belirli maçlar
Pazartesi Misli.com 3.Lig Play-Off 2.maçları
Gol Bildirimleriyle Burada
Galatasaray eski yöneticisi Haldun Üstünel'den 20 yıl Challenge paylaşımı.
Şampiyonlar Ligi golleri 2016-18;
🇵🇹 Ronaldo - 43
🇦🇷🇺🇾🇧🇷 Messi, Suarez, Neymar üçlüsü - 42
Fenerbahçe önümüzdeki sezon hattında gol sorunu yaşamak istemiyor. Bu sezon transfer edilen Samatta, Cisse, Thiam, takımın net forveti olamadı. Şimdilerde kanat takviyesi olarak transfer edilen Enner Valencia en uç noktada oynuyor. Sarı-Lacivertliler, önümüzdeki sezon bu üç futbolcuyu kadrosunda düşünmüyor. Yerlerine ise Halil Dervişoğlu, Giroud ve Cavani'nin adı geçiyor.
yeni gol animasyonumuz aradım ve bu daha güzel göz yormuyor hayırlı olsun
TFF 1.Lig Klüpler Birliği gelecek sezon 19 olacak takım sayısının 20 olması için federasyona bu sezon son 3 takımın Play-Out maçları oynaması Play-Out maçları sonunda da Play-Out şampiyonu olan takımın ligde kalması için başvurdu
Bana göre 2.ligde ki 2 grupta toplam 2 Play-Off şampiyonu çıksa zaten 20 oluyor bence altta hakadenler çıksın hakedenler düşsün siz ne dersiniz