:-D
Futbol Konusu
-
-
Son Dakika: Fenerbahçe'ye sürpriz transfer teklifi! Frey'i ver, Yuma Suzuki'yi al
Fenerbahçe'nin Beveren'e kiraladığı Michael Frey için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Habere göre bir başka Belçika ekibi Truiden, Frey'e karşılık Sarı-Lacivertlilere Yuma Suzuki takasını önerebilir. Japon golcü bu sezon ligde 17 gol kaydetti.
Sarı-lacivertlilerin, St. Truiden’de bu sezon 17 gol atan Japon forvet için kapıyı çaldığı belirtildi.
Belçika basınından Fenerbahçe'yi de ilgilendiren sürpriz bir transfer iddiası geldi.
Fenerbahçe'den kiralık olarak Waasland-Beveren'de forma giyen Michael Frey'e VV St. Truiden'in talip olduğu belirtildi. Belçika Ligi'de küme düşmemeye oynayan ancak kadrosunda 17 gollü Japon golcü Yuma Suzuki'yi bulunduran Triuden'in Frey'e ilgisi olabileceği kaydedildi.
Yuma Suzuki'yi en az 5 milyon euroya elinden çıkarabilecek olan St. Triuden'in forvette doğacak boşluğu Michael Frey ile doldurabileceği ifade edildi.
SUZUKI İLE TAKAS FORMÜLÜ
İddiasını bir adım öteye de götüren Belçikalılar, Yuma Suzuki ile Michael Frey'in takas da edilebileceğine yönelik girişimlerin sürpriz olmayacağını duyurdu.
BU SEZON 17 GOL ATTI
25 yaşındaki Japon golcü Yuma Suzuki, bu sezon Belçika'da çıktığı toplam 35 maçta 17 gol 4 asist üreterek dikkatleri üzerine çekti.
FREY'İN DE 16 GOLÜ VAR
Fenerbahçe'den aynı ligin bir başka takımı Beveren'e kiralanan Michael Frey ise 31 maçta 16 gol 3 asist üreterek kariyerinin en çok gol attığı dönemini yaşamaya devam ediyor.
(Sporx)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
TFF, Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor maçı için yaptığı kural hatası başvurusunu reddetti.
TFF'den yapılan açıklama şöyle:
"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün Riva’da yaptığı toplantıda Fenerbahçe A.Ş. Kulübü’nün 29.04.2021 tarihinde oynanan Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe A.Ş. müsabakasına ilişkin kural hatası itirazını değerlendirmiştir.
Yapılan inceleme sonucunda söz konusu müsabakada kural hatası olmadığına karar verilmiştir."
-
- Resmi Gönderi
İşine gelmemiş Fenerasyonun.... Neyse
-
- Resmi Gönderi
Önemli değil. Şampiyon Fenerbahçe 🐥🐥
-
Misli.com 3.Lig Play-Off Çeyrek Final 2.Maçları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Önemli değil. Şampiyon Fenerbahçe 🐥🐥
Doğru Matematiksel olarak hâlâ olabilir.
-
İşine gelmemiş Fenerasyonun.... Neyse
Fb li emre bol bile ofsayt diyor 😃
-
- Resmi Gönderi
Fb li emre bol bile ofsayt diyor 😃
Sen ne diyorsun?
-
- Resmi Gönderi
Sen ne diyorsun?
Sen ofsayt diyorsan ofsayttır😂😂
-
- Resmi Gönderi
Yahu kardeşim IFAB kurallarına bak. Öyle objektif bir şekilde yorumunu yap. Biz UsTaD la tartıştık bu konuyu iyice zaten.
IFAB eğer top atılan oyuncu topa değmeden faul yapılırsa Ofsayta bakmaksızın penaltı verilir diyor. FİFA kuralı böyle belirlemiş. Kurala itiraz edebilir miyiz?
Maçın tekrar edilmeyeceğini biliyorduk zaten. Daha önce de yaşandı bu olay. Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın başına geldi. TFF oralı bile olmadı. Kafasına göre iş yapsın. Bizim takımları da bırak sadece maç sonu ağlasın hakemden. Faaliyet? Daha ben hiçbir faaliyet görmedim.
Alanya maçını kazansaydık şu an şampiyonluk ihtimalimiz sürerdi. Boş ne desek. Şampiyonluğu bir maça bağlayamayız. Ama çok önemli bir 3 puandı o. Sorun değil. Çünkü Fenerbahçe Şampiyon 🐣🐥
-
Olması gereken olmuş tekrarlansa bile o maçı FB kazanamazdı bence
-
Ben seneye fenerbahçenin daha iyi olacağını düşünüyorum. Kadrosu iyi bir kadro özellikle orta saha çok kaliteli ayaklara sahip çok kolay pas oyunu yaparlar uzun pas kısa pas uzaktan şutlar derinlemesine paslar hepsini iyi bir şekilde yapabilecek kapasiteye sahip bir orta saha. Mesut'a gelirsekte bence beklenildiği gibi ilerliyor sonuçta bir sürü maç eksiği var seneye daha sağlam bir mesut izleriz gibi. Bir de takımda kolej havasını yakalarlarsa kimse tutamaz seneye fenerbahçeyi. BEŞİKTAŞ'ım hariç
-
bence artık süperlige yenilikler gelmeli mesela ;
Kendine ait bir sosyal medya hesabı yok, kullanınlan logo 20 yıllık vs.. bu tarz yenilikler gelmesi güzel olur daha modern bir kimliğe bürünür süperlig
-
- Resmi Gönderi
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş zaten her sezon şampiyonluğa oynar. Bunu sadece takımın yönetimi ve "TARAFLI BASIN "bozar. Yoksa bu 3 BÜYÜK takım her sezon şampiyonluğa oynar. Bu şekilde sezon sonuna kadar her 3 takımın şampiyonluk iddiası olması ligi güzelleştiriyor. Ayrı bir heyecan katıyor.
-