• Arjantin futbolunun köklü kulübü River Plate tam 25 futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Ancak bu gelişme maçlarına devam eden River Plate’i oldukça zora soktu. Koronavirüs vakaları nedeniyle sahaya çıkacak kalecisi kalmayan Arjantün ekibi, Libertadores Kupası kadrosuna yeni kaleci ekleyebilmek için CONMEBOL'e başvurdu.

Eğer River Plate'in başvurusu kabul edilmezse, kırmızı-beyazlılar Santa Fe ile oynayacakları maça kaleye bir futbolcusunu geçirerek çıkmak zorunda kalacak. River, Arjantin Ligi’nde ise 48 puanla lider Boca Juniors'ın 1 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor.

Bu kadar şanssızlık fazla

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• ben en çok antalyanın gitmemesine sevindim. Bu futbol ile avrupada işleri çok çok zordu ülke puanı için daha iyi olur umarım böylesi. Sonuç olarak sivas bizi şampiyon yaptı biz sivası avrupaya göndermiş olduk

Tothenamadı

• ben en çok antalyanın gitmemesine sevindim. Bu futbol ile avrupada işleri çok çok zordu ülke puanı için daha iyi olur umarım böylesi. Sonuç olarak sivas bizi şampiyon yaptı biz sivası avrupaya göndermiş olduk

Bu sene bir takımdan konferans Ligi Şampiyonluğu bekliyorum

• Gerçi zaten bir takım şampiyon olabiliyor 🤣

Antalya gitse 0 puan üstüne bi de eksi averaj rekorunu kırardı.

• Yeni yama yaptım TFF 1.Lig yeni sezona uygun şekilde analig başlıyorum var mı takım öneriniz :D

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Resmi Gönderi

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Zeka? Yetenek? Ne ararsan var bu adamda...

• Son 10 yıl Türk takımları Avrupa sıralaması ve puanları

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Süper Lig Yayın hakları için talepler artıyor şimdi de Film şirketi Netflix talip oldu

La yürü git filminle uğraş maç ne alaka

• Bu da tam listesi

Süper Lig'in yayın ihalesi için adaylar artıyor. Turkcell ve Türk Telekom'un ardından Netflix, Saadettin Saran ve D Smart Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği vakfından randevu aldı.

• Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak'tan sürpriz bir hamle geldi. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın başkanlığa adaylığını koyacağı öğrenildi. Albayrak'ın kısa zamanda resmi açıklamayı yapacağı belirtildi.

• Penaltı kuralının değişeceği artık kesinleşti gibi

Artık penaltılarda tek kurşun hakkı olacak kaleyi vurdu vurdu kaleci kurtardı dönen top yok Aut atışıyla başlıyor