• Yıllardır kafamda kurduğum şöyle bir senaryoyu yazmak istedim. Şimdi TS'nin almaya çalıştığı bir 2010 - 11 sezonu kupası var. FB ise 2014'den beri 4. yıldız peşinde. Şimdi geldik asıl yere FB bir sezon daha lider bitirdi şampiyon oldu 20. şampiyonluk 4. yıldız falan her şey mükemmel derken tam o anda 2010 - 11 sezonu şampiyonu TS kabul ediliyor ve kupanın sahibi oluyor. Ve FB gene 19. şampiyonlukta kalıyor. Tam FB'lik olay

Tothenamadı

• Resmi Gönderi

Ben kendi fikrimi yazayım.Bjk teklif götürmez.Olacaksa ki bence yüksek olasılık TS olur.Kendi bile TS da sergilediği perfoansa inanmamıştır.. Gittiği yerde de beklentilere cevap veremedi.

Bjk en başta Aboubakar ile köprüleri atacaktır.

• Resmi Gönderi

Fenerbahceye ben oyuncu buldum.Frikik de atar..Raket sol ayak

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Ünal Karaman Eski Öğrencilerini Göztepe’ye Topluyor

Sözleşmesi biten Majid Hosseini ye gel burada oyna performansını göster sonra Avrupa’ya git dediği öğrenildi

Abdülkadir Parmaka ise gel beraber devam edelim yalnız bonservis ücreti ödemeyiz başkanla konuş dediği öğrenildi

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Beşiktaş yapar mı?

Söylenti var ama Beşiktaş’ın yaptığı teklif Leipzig de kabul görürse öncelik Trabzonspor maddesi devreye giriyor ve Beşiktaş’ın yaptığı teklifin aynısını Trabzonspor’a bildiriyor Trabzonspor olur derse Trabzon’a gidiyor

• Yıllardır kafamda kurduğum şöyle bir senaryoyu yazmak istedim. Şimdi TS'nin almaya çalıştığı bir 2010 - 11 sezonu kupası var. FB ise 2014'den beri 4. yıldız peşinde. Şimdi geldik asıl yere FB bir sezon daha lider bitirdi şampiyon oldu 20. şampiyonluk 4. yıldız falan her şey mükemmel derken tam o anda 2010 - 11 sezonu şampiyonu TS kabul ediliyor ve kupanın sahibi oluyor. Ve FB gene 19. şampiyonlukta kalıyor. Tam FB'lik olay

İnsan Hakları Mahkemesi TFF nin kararını bozabilir çünkü içlerinde federasyonun tarafsız olmadığı konusunda görüş birliği var bu sefer şampiyonluk Trabzonspor’a geçmesi önce ki ihtimallerden daha yüksek

Bu arada eğer kabul edilirse Fenerbahçe’yi 1.lige düşürme hakları var

• Hekimoğlu Trabzon - Kocaelispor (0-0) 16:00

Kadırga TV de izlenebilecek

• Söylenti var ama Beşiktaş’ın yaptığı teklif Leipzig de kabul görürse öncelik Trabzonspor maddesi devreye giriyor ve Beşiktaş’ın yaptığı teklifin aynısını Trabzonspor’a bildiriyor Trabzonspor olur derse Trabzon’a gidiyor

Trabzon maddesi kiralarken geçerli değil bonservis alırken geçerli

Tothenamadı

• Trabzon maddesi kiralarken geçerli değil bonservis alırken geçerli

Hocam her türlü geçerli madde şöyle oyuncu Türkiye’ye gelmesi söz konusu olursa öncelik Trabzonspor’a verilecektir diye madde yapmışlar mantıklı bir hareket

• Resmi Gönderi

Hekimoğlu Trabzon - Kocaelispor (0-0) 16:00

Kadırga TV de izlenebilecek

Kadırga TV kanalı Türksat 3A uydusu üzerinden sadece Karadeniz'den değil tüm Türkiye'den izlenebilmektedir. 12685 V 30000 frekansından yayınlarına devam ediyor

• Resmi Gönderi

Fenerbahceye ben oyuncu buldum.Frikik de atar..Raket sol ayak

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

ahahahah

mustafa abi bayadir bole gulmuyodum. allah iyiligini versin...

yasine satalim biz bunu iyi penalti frikik hepsini atar bu

• Resmi Gönderi

Harici İçerik www.youtube.com

bizede anca boleleri gelir.

(bknz.)sabri

• ahahahah

mustafa abi bayadir bole gulmuyodum. allah iyiligini versin...

yasine satalim biz bunu iyi penalti frikik hepsini atar bu

Hakem'in faul çalması lazım, yoksa iş yapmaz. :)