Allah bir daha o son gol gibi bir golü türk halkına yaşatmasın.
Futbol Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şenol Güneş turnuvası öncesi ve sonrası
-
- Resmi Gönderi
Ben takımın tecrübesiz olduğunu düşünmüyorum. Teknik direktör konuyu buna bağlıyorsa bir şey diyemem. Ama teknik taktiğin olmazsa, gider bazı futbolcular üzerine takıntı yaparsan maalesef olacağı bu. Ben ilk maçı izledim ve Türkiye'nin başarı sağlayamayacağını söyledim. Bugün 20.000 tane atağa çıktı Türkiye. Bir net pozisyonunu hatırlamıyorum. Bomboş bir şekilde atağa çıkıp topu rakibe veriyor. Saçmalıktan başka bir şey değil. Ben sorunun hiçbir futbolcuda olduğunu düşünmüyorum. Onların ellerinden gelen bu kadar. Daha tecrübe sahibi biri olsa takımın başında farklı şeyler konuşuyor olabilirdik
-
İçim yanar, içim kanar da
İsyan
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da
Gittin ya kafam hep duman
Günün anlam ve önemine uygun olarak bu şarkı sözünü paylaşıyorum
-
Şu amatör liglerin devam etmesi iyi oldu bazen yüz güldüren olaylar oluyor
Aylar yıllar sonra bu görüntü...
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
İtalya şu ana kadar oynadığı oyunla Turnuva'nın en iyi takımı görüntüsü veriyor. Donnaruma tatile çıksa yeridir kaleye şut çektirmiyorlar.
-
Bu takımla aynı yerde saymaya devam eder milli takım önce filozofun gitmesi lazım
-
- Resmi Gönderi
Daha tecrübe sahibi biri olsa takımın başında farklı şeyler konuşuyor olabilirdik
Tecrübe demeyelim de abim.Gunes daha ne tecrübe kazansın dede yaşına geldi.
Teknik,taktik,Vizyon,bilgi,spor bilgisi,kısa ve çabuk çare bulma, oyuna anında hızlı müdahale vsvs edebilecek bir teknik adam lazım.
Kendi kendini sözleriyle pasifize eden hoca lazım değil bize.
Bence böyle Sahutt diger söylediklerine katılıyorum.
İçim yanar, içim kanar da
İsyan
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da
Gittin ya kafam hep duman
Günün anlam ve önemine uygun olarak bu şarkı sözünü paylaşıyorum
Maalesef öyle, üzgünüz hemde kızgınız.
Bu takımla aynı yerde saymaya devam eder milli takım önce filozofun gitmesi lazım
Konuşmalarını dinledik, öyle bir fikri yok hocamızın ama olmalı.
-
bu vasat spikerleri dinlemicez en azından
-
Türkiye maçlarına verilen spikerlerde sıkıntı var. Diğer maçlar daha güzel seslendiriliyor
-
Türkiye İsviçreyle berabere kalıp 1 puan alarak grubu sonuncu bitirir.Bence fubolcularda suç yok turnuvadan önce futbolculari göklere çıkaranlarda suç var.
-
- Resmi Gönderi
Türkiye İsviçreyle berabere kalıp 1 puan alarak grubu sonuncu bitirir.Bence fubolcularda suç yok turnuvadan önce futbolculari göklere çıkaranlarda suç var.
Kesinlikle.
-
- Resmi Gönderi
Bir adet ben ekleme yazıyorum hiç değilse bu maçta ne oynadığımız belliydi ne oynadık ? İlk maçtaki İtalya karşısındaki ne oynadığımız belli olmayan görünüm vardı oyun bu yani değişen bir şey yok.
Hoca ne demek önce bunları öğrenmek lazım ülkece bu bir , elinde Kerem ve Halil gibi oyunu ileride her an değiştirebilecek gençler var
Sen bunları kullanmazsan sana karşı kullanırlar aynı kozu bale ve ramsey
Çok da yazarım da neyse
-
- Resmi Gönderi
Uçtular demiştim ya..Sende ,başka arkadaşlarda emoji ettiniz gulen adam ..
Hep aynı
Oynamadan kazanma bizde.
Kura sonucu "kek gruba düştük"bizde.
"Biz bitti demeden bitmez" bizde.
Bir günde "kral" ikinci "tü kaka" bizde.
"Ahmet olmasa Şevket olsa daha iyi olurdu"bizde
"Ahmet niye kadroda ? Şevket bu takımda oynar yav o niye yok?" bizde
Daha bin tane vsvsvs..
Ayaklar 40 numara ama bize 45 giy sana yakışıyor diyorlar onu giyiyoruz ayakkabı yolda ayaktan fırlıyor çıkıyor.Yada 45 numara ayağa 40 veriyorlar yakışır derler diye giyeriz.Bu defa da ayakbacak parmak mefta .
Yav bırak kendin bul ayağına göre ayakkabıyı.
Sen al
Sen beğen
Sen seç
Bu kadar aciz, ucuz kalitesizliği yaşamak hoşunuza mı gidiyor anlamayız.
-
Uçtular demiştim ya..Sende emoji ettin gulen adam ..
Hep aynı
Oynamadan kazanma bizde.
Kura sonucu "kek gruba düştük"bizde.
"Biz bitti demeden bitmez" bizde.
Bir günde "kral" ikinci "tü kaka" bizde.
"Ahmet olmasa Şevket olsa daha iyi olurdu"bizde
"Ahmet niye kadroda ? Şevket bu takımda oynar yav o niye yok?" bizde
Daha bin tane vsvsvs..
Ayaklar 40 numara ama bize 45 giy sana yakışıyor diyorlar onu giyiyoruz ayakkabı yolda ayaktan fırlıyor çıkıyor.Yada 45 numara ayağa 40 veriyorlar yakışır derler diye giyeriz.Bu defa da ayakbacak parmak mefta .
Yav bırak kendin bul ayağına göre ayakkabıyı.
Sen al
Sen beğen
Sen seç
Bu kadar aciz, ucuz kalitesizliği yaşamak hoşunuza mı gidiyor anlamayız.
Kıraç ın şarkısı , dardanel in rezil paylaşimi , trt spikerlerinin dalga geçer gibi maç anlatmalari bu olayların tuzu biberi oldu
-