54. kez düzenlenen TSYD Ankara Kupasını Gençlerbirliği kazandı
Futbol Konusu
-
-
İngiltere Community shield kupası karşılaşmasında Leicester City Manchester City'i 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ajax'ı 4-0 mağlup eden PSV, Hollanda Süper Kupası şampiyonu oldu.
⚽ 2' Madueke
⚽ 29' Madueke
⚽ 76' Vertessen
⚽ 89' Götze
-
- Resmi Gönderi
mustafa28 Buraya da at videoyu.
Sen yapmışsan çok güzel eline sağlık..Tam anlayamadım.
Birde HS ekleme de güzel olurdu sana aitse video
-
- Resmi Gönderi
Ajax'ı 4-0 mağlup eden PSV, Hollanda Süper Kupası şampiyonu oldu.
⚽ 2' Madueke
⚽ 29' Madueke
⚽ 76' Vertessen
⚽ 89' Götze
Tanıdık geliyor 😆😆. Zahavi nerede?
-
mustafa28 Buraya da at videoyu.
Sen yapmışsan çok güzel eline sağlık..Tam anlayamadım.
Birde HS ekleme de güzel olurdu sana aitse video
Bana ait aklımdaydı aslında da unuttum
-
- Resmi Gönderi
Bir daha ne zaman yaparım bu tarz video Allah bilir ama hayırlı olsun Ligimiz
Şu an bilerek atıyorum
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bana ait aklımdaydı aslında da unuttum
madem sana ait burada da bulunsun ben atayım bari
Tekrardan eline emeğine sağlık Mustafa
-
Fenerbahçe'den giden Micheal frey bugün yeni takımında 5 gol attı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fenerbahçe'den giden Micheal frey bugün yeni takımında 5 gol attı.
Fenerbahçe golcü yönünden çok bahtsız takım kimi gönderseler gittikleri takımda fena şeyler yapıyorlar.
-
Cornelius yarın TSİ 17:00 de Trabzon’a inecek
-
Başkan Ağaoğlu Sörloth’u alacak uçağa Cornelius’un forması ile gönderdi yarın pozlar gelir
-
Fenerbahçe, Paribu ile yapılan anlaşma kapsamında asgari 175 milyon TL gelir elde edildiğini KAP'a bildirdi.
-
İsviçre Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Murat Yakın oldu.
-
Gelen var
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Lionel Messi, Paris'e geldi. Arjantinli yıldız kısa bir süre içerisinde önce sağlık kontrolünden geçecek ve sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak. PSG transferi Eyfel Kulesi'nden duyuracak.
-