- Resmi Gönderi
Bakalım zaman ne gösterir.
Yani genç oyunculara yapılan yatırımlar hep mantıklı gelir bana . 160 MİLYON sen milyar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBakalım zaman ne gösterir.
Yani genç oyunculara yapılan yatırımlar hep mantıklı gelir bana . 160 MİLYON sen milyar
160 milyon ne eder real madride adamlar 50 60 mn oyuncu alınca ucuz aldık diye seviniyor
160 milyon ne eder real madride adamlar 50 60 mn oyuncu alınca ucuz aldık diye seviniyor
Düşünsene Türkiye liginden bir takım 160 milyon Euroya transfer yapıyor.
ANÇ ne yapar eder 10 mn'a bitirirdi transferi maaşınıda eski takımına ödetirdi =D
ANÇ ne yapar eder 10 mn'a bitirirdi transferi maaşınıda eski takımına ödetirdi =D
AHMET AĞAOĞLU da 10.000 forma kitler açığı kapatır
160 milyon Euro değil, 160 milyon paund.🙂
160 milyon Euro değil, 160 milyon paund.🙂
He pardon :-D
Trabzonspor’da Roma maçı öncesi denenen 11 şu şekilde
Uğurcan - Edgar, Victor Hugo, Trondsen, Bruno Peres - Siopis - Hamsik - Bakasetas - Nwakaeme, Djaniny - Cornelius
Köksal baba 11 de olur bence
Teabzonspor’lu Taraftarlar Nwakaeme’nin heykelini diktiler
ZTK Maç Takvimi
Jose Mourinho: "VAR yok, bu yüzden bu duruma da adapte olmalıyız. Ben hala Trabzonspor'un bize attığı golün ofsayt olduğunu düşünüyorum. En azından Trabzonspor maçında gol teknolojisine sahip olacağız."
Bu adama ne oldu ya hiç böyle konuşmazdı Nwakaeme adamı arkasından koşturdu beynine oksijen mi yetmedi buna 😂
O hep konuşur.. Rakiplerin oyuncuları, hocaları, basın, federasyon vsvs aklına ne gelirse onunla uğraşır.
Buna zaman zaman kendi oyuncuları da dahildir.
Yarın Günlerden Avrupa
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup Kura Çekimi
Yarın
Saat: 19:00 da
Kanal: UEFA İnternet Sitesi ve ihtimalle TV8, Exxen