Trabzonspor kulüp tarihinde ki rekorunu kırdı
Bordo-Mavili ekip deplasmanda 21 süper lig maçını kaybetmeyerek kulüp tarihinde ki en uzun seriyi yakaladı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTrabzonspor kulüp tarihinde ki rekorunu kırdı
Bordo-Mavili ekip deplasmanda 21 süper lig maçını kaybetmeyerek kulüp tarihinde ki en uzun seriyi yakaladı
Elimizden zor kurtuldunuz Mustafa, Uğurcan bizde olsaydı 5-6 etmiştik size.
Gervinho+Djaniny=kanser
Aklım Konya’nın kendi kalesine attığı gol de özet gelsin YouTube atacağım hayatımda ki en ilginç gol
Süper Lig
Fenerbahçe 2 Giresunspor 1
Alanyaspor 2 Kasımpaşa 0
Cüneyt Çakır’ın maçı bitirdiği an 2-2 bitme şansı varken burada maç bitirilir mi buyurun cevapları alalım
Cüneyt Çakır’ın maçı bitirdiği an 2-2 bitme şansı varken burada maç bitirilir mi buyurun cevapları alalım
Yanlış görmüşsün
Kaleci degaj yapmış ve Çakır dönerken düt demiş.
Barcelona Kayserispor’dan Yusuf Demir’i 2 Milyon Euro’ya satın aldı serbest kalma bedeli ise 400 Milyon Euro
400 veren çıkar mı... sanmam
Barcelona Kayserispor’dan Yusuf Demir’i 2 Milyon Euro’ya satın aldı serbest kalma bedeli ise 400 Milyon Euro
400 veren çıkar mı... sanmam
La Ligada serbest kalma bedeli koyma zorunluluğu var. Takımlarda aldıkları oyuncular elden kolayca çıkmasın diye böyle uçuk rakamlar koyuyo. İnşaallah başarılı olur şimdiden gurur duydum
MS
Altay 2 - Beşiktaş 1
Beşiktaş ajax maçına B takımıyla çıkacak sanırım😲😲
Bu kadar sakatlık tesadüf olamaz özelliklede çoğu arka adeleden sakatsa
revirde yer kaldığını sanmıyorum 1
2.olarak Trabzon yense de lider olsa diye bekliyorum artık gıcık oldum ya 3 maçtır aynı senaryo
revirde yer kaldığını sanmıyorum 1
2.olarak Trabzon yense de lider olsa diye bekliyorum artık gıcık oldum ya 3 maçtır aynı senaryo
Favorim Trabzonspor.
Beşiktaş’ın sağlık ekibinde veya antrenman ekibinde sıkıntı var bence geçen yıl da aynı şeyleri yaşıyordu tesadüf olamaz
Beşiktaş’ın sağlık ekibinde veya antrenman ekibinde sıkıntı var bence geçen yıl da aynı şeyleri yaşıyordu tesadüf olamaz
Zemin ve şampiyonlar ligi temposuna alışmak için yapılan sert antremanlar bu işin sorumlusu bence