- Resmi Gönderi
Sporting :4
Beşiktaş:0
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSporting :4
Beşiktaş:0
Sağlık olsun ne diyelim. İzlemedim, ama.... Ülkede hakikaten futbol bitmiş.
Sporting :4
Beşiktaş 0
Maç sonucu
Dortmund:1
Ajax:3
Maç sonucu
Galatasaray TFF nin seyirci kapasitesi sınırlandırmasına son verdi.
Tam kapasite seyircili maclara izin 9 Kasım da diyen federasyona rağmen Galatasaray kulübü tüm taraftarları stada davet etti ve kısıtlama yok dedi.
Buna bir ceza geleceğini de biliyorlar ama ileriye dönük alınmış mecburi bir karar diye de savunmalarını yaptılar.
Galatasaray TFF nin seyirci kapasitesi sınırlandırmasına son verdi.
Tam kapasite seyircili maclara izin 9 Kasım da diyen federasyona rağmen Galatasaray kulübü tüm taraftarları stada davet etti ve kısıtlama yok dedi.
Buna bir ceza geleceğini de biliyorlar ama ileriye dönük alınmış mecburi bir karar diye de savunmalarını yaptılar.
Galatasaray demek başarı cesaret ve kararlılık demek.Doğru olanı yapmışlar.😊
TFF den açıklama
Galatasaray’a biz ceza veremeyiz maç bizi ilgilendirmiyor maç UEFA’nın organizasyonudur sorumluluk onlara aittir
TFF den açıklama
Galatasaray’a biz ceza veremeyiz maç bizi ilgilendirmiyor maç UEFA’nın organizasyonudur sorumluluk onlara aittir
UEFA karışmaz..
Böyle durumlarda yetkili TFF.. Seyirci kapasitesi bize aittir.. UEFA topu TFF ye atar
Ne olur ?
Bence para cezası sadece ..
Galatasaray L.Moskova mavi saat 20.45
Antwerp Fenerbahçe maçı saat 23.00
Takımlarımıza başarılar dileriz..Ülke puanı diye diye kırk takla atarız ama sadece Galatasaray dan geliyor puanlar.İnsaallah bu akşam iki takımdan da puanlar gelsin
Mükemmel atak, mükemmel gol Galatasaray dan.
İlk yarı 1-0 önde giriyoruz soyunma odasına.
Bir puan da iyidir bizim için..
Moskova Galatasaray maçı 1-1 sona erdi .
Şimdi de Fenerbahçe den bekliyoruz
Bir puan da iyidir bizim için..
Moskova Galatasaray maçı 1-1 sona erdi .
Şimdi de Fenerbahçe den bekliyoruz
Cok yazık oldu hak etmedik bu sonucu, ama umarım yine lider tamamlarız bir puan da iyidir. Diğer maç Lazio un berabere bitmesini bekleyeceğiz artık. Fenerbahçe'ye de başarılar diliyorum
Galatasaray'ın en büyük sorunu FORVET.. Gomis gibi bir adam gelmeli. Şu pozisyon nasıl kaçar aklım almıyor hâlâ yazık cidden..
Galatasaray'ın en büyük sorunu FORVET.. Gomis gibi bir adam gelmeli. Şu pozisyon nasıl kaçar aklım almıyor hâlâ yazık cidden..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Tek o değilki çok pozisyon kaçtı gs ye iyi bir bitirici forvet lazım bu arada Fener 3-0 yaptı çok iyi gidiyor ülke puanı adına çok seviniyorum (Galatasaraylı olarak )
Tek o değilki çok pozisyon kaçtı gs ye iyi bir bitirici forvet lazım bu arada Fener 3-0 yaptı çok iyi gidiyor ülke puanı adına çok seviniyorum (Galatasaraylı olarak )
Öyle abi ben sadece örnek olarak attım son dakika pozisyonuydu. Dediğin gibi baya gol kaçırdık sağlık olsun ama her şey bizim elimizde. 🦁💪
Berishanın golünü görünce aklıma devidin intere attığı gol geldi❤️