Galatasaray - Fenerbahçe 12
-
Galatasaray (9) 75%
-
Berabere (2) 17%
-
Fenerbahçe (1) 8%
Süper Lig Derbi Özel Yarışma
Ödül Miktarı: 500 HS Puan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSüper Lig Derbi Özel Yarışma
Ödül Miktarı: 500 HS Puan
Normalde 750 HS ama çok yarışma oldu bu hafta
Galatasaray 1
Fenerbahçe 2
Maç sonucu
Whisper hocam ne yapalım sana mı verelim 500 ü :D bir tek sen bildin
Vaybe futbolun hiç adaleti yok. Sayısız gol fırsatı kaçır hemde altı pasın içinde. Adamlar tek pozisyonla oda uzaktan gelsin maçı alsın. Eminim fener şampiyon olsa bu kadar sevinemezdi. Neyse bütün cimbomlulara büyük geçmiş olsun.
Kazanan Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Biz kaybetmiş olsak bile uzun zaman sonra izlediğimiz en zevkli derbiydi
Objektif bakmak gerekirse
Diagnenin golünün iptal olması ne kadar doğru ise son saniyelerde gs lehine verilmeyen penaltıda bir o kadar yanlış şahsi görüşüm. Diğer taraftan 7 dakika verilip 10 dakika oynatılması daha kötü bir hareket
Kazanan Fenerbahçe'yi tebrik ederim.
Diagnenin golünün iptal olması ne kadar doğru ise son saniyelerde gs lehine verilmeyen penaltıda bir o kadar yanlış şahsi görüşüm. Diğer taraftan 7 dakika verilip 10 dakika oynatılması daha kötü bir hareket
Hakemin bir standartı yok maalesef. Bir pozisyonda verdiğini diğer pozisyonda vermiyor. Bunu maç içerisinde oldukça fazla kez yaptı...
Diagnenin golünün iptal olması ne kadar doğru ise son saniyelerde gs lehine verilmeyen penaltıda bir o kadar yanlış şahsi görüşüm. Diğer taraftan 7 dakika verilip 10 dakika oynatılması daha kötü
hakem gerçekten çok kötüydü. Verdiği yanlış kararlar kadar birde maçı yavaşlatmak için elinden geleni yaptı. Ben mesela ıngiltere premıer ligini her hafta takip ediyorum. Orda inanılmaz akışkan seyir zevki yüksek bir oyun var. Türkiyede ise hakemler futbol oynanmasına izin vermiyor resmen.
Türk hakemlerini artık eleştirmeyi bıraktım o kadar çok hata yapıyorlar ki artık normalleşti benim için
Malesef öyle hakemlerimizin bir standartı yok. Bunlar oysa ki hep birlikte eğitim alıyorlar kurallar hep aynı. Her takımın canı ayrı yanıyor bu yüzden. Dediğiniz gibi hakem oyunun akışkanlığına müdahele etmeseydi seyir zevki daha da güzel olabilirdi
Maçın özetini bekliyorum neler olmuş bakalım, ikinci yarıyı izlemedim
Boşverin futbolu gelin model takip edelim bol aksiyon var
Boşverin futbolu gelin model takip edelim bol aksiyon var
Niye boşverelim ula🙄 aksiyon futbolda da var.