• Beşiktaş, yayıncı kuruluşun Karagümrük - Trabzonspor maçının Cumartesi gününe alınması isteğini Abdullah Avcın’nın kabul etmemesi nedeniyle Giresunspor maçını Cumartesi oynayacak (Orta Çizgi)

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Beşiktaş, yayıncı kuruluşun Karagümrük - Trabzonspor maçının Cumartesi gününe alınması isteğini Abdullah Avcın’nın kabul etmemesi nedeniyle Giresunspor maçını Cumartesi oynayacak (Orta Çizgi)

Hem Avrupa oynamıyorlar hemde erken oynamak istemiyorlar

• Turuncu Top Geri Döndü

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• çok güzel yakaladım ama hareket ve kar olunca görüntü kalitesi düşük

• Trabzonspor Yarın Toplanıyor Adaylar Konuşmalarını Yarın Yapacak 26 Kasım’da da seçim ama çoğunluk sağlanamazsa...

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Yönetim kurulumuz, tüzüğümüzün 29'uncu maddesine istinaden kulübümüzün Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısının 25-26 Kasım 2021 tarihlerinde ‘ Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Trabzon' adresinde saat 12.00'de yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının çoğunluk aranmaksızın, aynı gündemle 4-5 Aralık 2021 tarihlerinde ‘Hayri Gür Spor Salonu Trabzon' adresinde saat 09.00 ila 16.00 arasında yapılmasına karar vermiştir” ifadelerine yer verildi

• Kulüpler Birliği 13 Kişi ile Ligin İlk Devresi Sonuna Hakem Konuşulmaması Kararı Aldı

• Bugün muhtemelen seyir zevki oldukça yüksek harika bir maç var.M.city vs Psg.M.city bana göre şu anda bu gezegendeki en güçlü takım.Diğer taraftada fantastik oyunculara sahip psg.Kesinlikle izlenilmesi gereken bi maç.

• Resmi Gönderi

Ne der Cem Dizdar?

"Sporting göz önüne alınarak yapılan eleştiri ve kıyaslamalar yerinde değil.Sporting çıkmayı garantiledi hemde Dormunt gibi bir takımı saf dışı bırakarak.Özel oyuncu diye aldığınız bjk sağ beki sporting te kadroya giremeyen adamdı"

Diyor ki aramızda oyun,antreman, disiplin ve a planı b planı olarak dağlar kadar fark var.Begenmedigimiz takımlarin adamlarını deve yüküyle para harcayarak alıyoruz.

Ben böyle anlıyorum ve dediğim gibi Avrupa takımları ile aramızda makas çok ama çok açıldı.

Bizde oynayan özel oyuncu dediklerimiz Avrupa takımlarında kadroya alınmayan,giremeyen kişiler velhasılıkelam.

• Resmi Gönderi

Yil 1975

Sporumuzun yüz akı ve zamanının ötesini gören Serpil Hamdi Tüzün Ajax tesislerini gezer, çalışma sistemini, antreman sistemini,alt yapısını inceler ve gelir bizde uygular..Modern oyun olan Total futbolu bizde hayata geçirir..

Onlarca yıldız kazandırır..Gün gelir devran döner ve biz yine eski tas eski hamam işine dönerek en büyük kötülüğü yaparız..

Hala bir tek kişinin düşünüp, yaptığı,hayata geçirdiğini hayal edip duruyoruz..Ama sadece hayal ediyoruz