Yalnız bu erıc pulgar da yırtıcı bir tip görüyorum. En azından Taylan gibi pısırık değil sert topçu
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Bi 7 sene daha şampiyonluk yok dünyanın en loser futbolcusu maalesef
Yapacak bişey yok yine çoğu futbolcudan daha Öz verili
-
OZan Tufan gustavo ve diger orta saha oyuncularından bin kat iyi oyuncu
-
Yapacak bişey yok yine çoğu futbolcudan daha Öz verili
İstikrarsız maalesef bazı hocalar iyi kullanabildi ama bize gelen doğru dürüst bi hoca yok
-
- Resmi Gönderi
Yalnız bu erıc pulgar da yırtıcı bir tip görüyorum. En azından Taylan gibi pısırık değil sert topçu
Çok ağır bir futbolcu. Adam kaçırırsa yakalama olasılığı sıfır. Alan hakimiyeti inşallah gs defasında ki çöpler yüzünden bu adam sırıtmaz
-
Semih Kaya GS’de diyorlar, doğru mu ?
-
OZan Tufan gustavo ve diger orta saha oyuncularından bin kat iyi oyuncu
Sosa ve gustavo ligin en formsuz oyuncularından şu an ama ozanın da şu an pek iyi olduğunu düşünmüyorum plde fazla oynamadı iyi bir hoca olsa parlayabilirdi ama ismail kartal var😊
-
Sosa ve gustavo ligin en formsuz oyuncularından şu an ama ozanın da şu an pek iyi olduğunu düşünmüyorum plde fazla oynamadı iyi bir hoca olsa parlayabilirdi ama ismail kartal var😊
PL antremanı yemesi bile performansında değişikliğe sebep olmuştur diye düşünüyorum, ama 90 dakika oynamak ayro bir iş tabii
-
Ne yazıkki evet
-
Çok ağır bir futbolcu. Adam kaçırırsa yakalama olasılığı sıfır. Alan hakimiyeti inşallah gs defasında ki çöpler yüzünden bu adam sırıtmaz
Katılıyorum abi bizim geri Allah'a emanet
-
Evet doğru ben şaka sanıyordum ciddi ciddi adamı getirmişler ya 😂 neyse disiplinli karakterli topçu, ha gerek var mıydı orası tartışılır
-
Burdaki yorumları kim onaylıyor?
-
- Resmi Gönderi
Burdaki yorumları kim onaylıyor?
Yönetim.
-
Yönetim.
Yok onu bende biliyorumda isim olarak sormuştum. Neyse konuya muhatap yöneticiler bi cevap verme zahmetinde bulunmadılar cevabın için sağol yinede.
-
- Resmi Gönderi
Yok onu bende biliyorumda isim olarak sormuştum. Neyse konuya muhatap yöneticiler bi cevap verme zahmetinde bulunmadılar cevabın için sağol yinede.
Yönetimden herkes ,Rastgele kim online ise onaylıyor
-