- Resmi Gönderi
FIFA Dünya Kupası Qatar 2022 3'üncülük Maçı
Tek Doğru Sonucu Bilen Eren Hocam Tebrik Ederim
Ronaldoya tepki veren Fas lı kızın tepkisini merak ediyorum. 😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFIFA Dünya Kupası Qatar 2022 3'üncülük Maçı
Tek Doğru Sonucu Bilen Eren Hocam Tebrik Ederim
Ronaldoya tepki veren Fas lı kızın tepkisini merak ediyorum. 😊
Şampiyon Arjantin
FIFA Dünya Kupası 2022 Qatar Şampiyonu Doğru Bilen Muhammed Ali mustafa28 Tebrik Ederim
Ödül: 550 HS Puan
FIFA Dünya Kupası Qatar 2022 Final Maçı
Sonucu Doğru Tahmin Eden
Muhammed Ali mustafa28 Eser14 Estimator Tebrik Ederim
Ödül: 700 HS Puan
kendimize puan gönderemiyor muyuz
çok saçma bir maçtı ilk pozisyon penaltı değildi müdahale bile yoktu vara gidilmedi böyle önemli bir maçta.
mbappe maçın kaderini çok güzel değiştirdi fransanın hakkıydı
bu dunya kupası izlediğim en saçma dünya kupası idi sanırım
çok saçma bir maçtı ilk pozisyon penaltı değildi müdahale bile yoktu vara gidilmedi böyle önemli bir maçta.
Katılıyorum şu an o pozisyon olmasa mbappe kaldırmıştı kupayı.
Fransa'nın hakkı nereden oluyor anlamadım, oyunu Arjantin oynadı. Fransa ilk şutunu 72 de filan attı. Ayrıca ilk pozisyonda hem itme hem de ayağa müdahale var. Hakemin maça etkisi Coman'ın pozisyonunda avantaja bırakmaması harici neredeyse 0 idi. Ayrıca bu final en iyi final maçı idi açık ara.
Tospağaya yazık oldu maç içinde kimi destekliyeceğimi şaşırdım vallaha 😅
70 dakika arjanti tek kale oynadj fransanın şurı yoktu arjantin oynadığı tüm takımlara göre üstün oynadı ve hak etti
Fransa'nın hakkı nereden oluyor anlamadım, oyunu Arjantin oynadı. Fransa ilk şutunu 72 de filan attı. Ayrıca ilk pozisyonda hem itme hem de ayağa müdahale var. Hakemin maça etkisi Coman'ın pozisyonunda avantaja bırakmaması harici neredeyse 0 idi. Ayrıca bu final en iyi final maçı idi açık ara.
Pozisyonu tekrar tekrar gösterdiler ayaga müdahale yok ittirme bile yok hakem direk penaltı verdi, saçma! ben kötü maç demedim ama yaşım odaklı daha güzel senelerde daha güzel dünya kupası maçları izledim 2010 en iyisiydi bence
Bencede pozisyon çok arada VAR uyarı yapmış olsa hakeminde kararı değişebilirdi
Maçın sonunda ki geri pas gözlerden kaçmış sanırım
Şimdi ben bir süre anket yok demiştim dimi
Nereden bileyim hafta sonu derbi olduğunu
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta
Trabzonspor - Fenerbahçe
Gün: Cumartesi
Saat: 19.00
Yayın: BeIN Sports HD 1
Ödül 300 HS Puan
Pozisyonu tekrar tekrar gösterdiler ayaga müdahale yok ittirme bile yok hakem direk penaltı verdi, saçma! ben kötü maç demedim ama yaşım odaklı daha güzel senelerde daha güzel dünya kupası maçları izledim 2010 en iyisiydi bence
Di Maria'nın sol ayağı arkadayken Dembele nin mudahalesi var . Daha dikkatli ve yavas sekilde izleyin.