Konu açıktır
ŞAMPİYON TÜRKİYE BAŞKASI VARMI. AKSİNİ İDDAA EDEN VARSA YAZSIN.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKonu açıktır
Bu gözler dünya kupası aldıgımızı görsün başka birşey istemem abi
Bu gözler dünya kupası aldıgımızı görsün başka birşey istemem abi
Katıldığımızı görsün yeter, sözde futbol ülkemiz 🙃
Gareth Bale Futbolu Bıraktı
Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla futbol kariyerine son verdiğini açıklayan 33 yaşındaki Gallerli yıldız, yaptığı açıklamada, "Tüm eski kulüplerime teşekkür ederim. Artık hayatımda yeni bir aşamaya geçme zamanı." ifadelerini kullandı.
Gareth Bale Futbolu Bıraktı
Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla futbol kariyerine son verdiğini açıklayan 33 yaşındaki Gallerli yıldız, yaptığı açıklamada, "Tüm eski kulüplerime teşekkür ederim. Artık hayatımda yeni bir aşamaya geçme zamanı." ifadelerini kullandı.
Vay be Tottenham'da sol bek'te parlayıp, (Özellikle Inter maçında) sonrası süper bir kanat oyuncusu olan Bale futbolu bırakmış.
Çoğu gencin ve çocukların idol bellediği adamdı. barçaya attıgı o mükemmel golle hafızalara daha iyi yerleşmişti. böyle oyuncular birdaha zor gelir güzel zamanlardı
2. Ünal Karaman Vakası lakin Avcı’nın ceza kesebilecek yüreği var mı
Yukarıda ki vaka Malatyaspor Trabzonspor maçı sonrası alınan Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz kadro dışı olayı
Abdullah Avcı: "Hastalıklı ve geçici olmayan bir durum var gibi duruyor. Ekip olarak birçok şeyi deniyoruz. Bu süreç Trabzonspor'un alışık olmadığı bir süreç. Değerlendirmeyi kendi adıma yapacağım."
Cezayı direk kendine kesecek la bu istifa eder gibi konuşuyor deminden beri
Cezayı direk kendine kesecek la bu istifa eder gibi konuşuyor deminden beri
yazdık sanırım buralara,
Lig bitince "Bana müsade, şampiyon yaptım ben giderim" diyecekti.Sezon bitince kasketi alacak ve gidecekti, gitmedi.
Zaman aleyhine işliyor.
yazdık sanırım buralara,
Lig bitince "Bana müsade, şampiyon yaptım ben giderim" diyecekti.Sezon bitince kasketi alacak ve gidecekti, gitmedi.
Zaman aleyhine işliyor.
Efsane olarak anılmak istiyorsa gitmek zorunda yoksa yanına En kötü unvanını da alacak
İsmail kartalın ahı var
Fenerbahçe, Samet Akaydın için Adana Demirspor ile 4 milyon € karşılığında anlaştı!
Ertan Süzgün