• Gareth Bale Futbolu Bıraktı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla futbol kariyerine son verdiğini açıklayan 33 yaşındaki Gallerli yıldız, yaptığı açıklamada, "Tüm eski kulüplerime teşekkür ederim. Artık hayatımda yeni bir aşamaya geçme zamanı." ifadelerini kullandı.

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Gareth Bale Futbolu Bıraktı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla futbol kariyerine son verdiğini açıklayan 33 yaşındaki Gallerli yıldız, yaptığı açıklamada, "Tüm eski kulüplerime teşekkür ederim. Artık hayatımda yeni bir aşamaya geçme zamanı." ifadelerini kullandı.

Vay be Tottenham'da sol bek'te parlayıp, (Özellikle Inter maçında) sonrası süper bir kanat oyuncusu olan Bale futbolu bırakmış.

• Çoğu gencin ve çocukların idol bellediği adamdı. barçaya attıgı o mükemmel golle hafızalara daha iyi yerleşmişti. böyle oyuncular birdaha zor gelir güzel zamanlardı Selam

...

• 2. Ünal Karaman Vakası lakin Avcı’nın ceza kesebilecek yüreği var mı

• Yukarıda ki vaka Malatyaspor Trabzonspor maçı sonrası alınan Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz kadro dışı olayı

• Abdullah Avcı: "Hastalıklı ve geçici olmayan bir durum var gibi duruyor. Ekip olarak birçok şeyi deniyoruz. Bu süreç Trabzonspor'un alışık olmadığı bir süreç. Değerlendirmeyi kendi adıma yapacağım."

• Cezayı direk kendine kesecek la bu istifa eder gibi konuşuyor deminden beri

• Resmi Gönderi

Cezayı direk kendine kesecek la bu istifa eder gibi konuşuyor deminden beri

yazdık sanırım buralara,

Lig bitince "Bana müsade, şampiyon yaptım ben giderim" diyecekti.Sezon bitince kasketi alacak ve gidecekti, gitmedi.

Zaman aleyhine işliyor.

• yazdık sanırım buralara,

Lig bitince "Bana müsade, şampiyon yaptım ben giderim" diyecekti.Sezon bitince kasketi alacak ve gidecekti, gitmedi.

Zaman aleyhine işliyor.

Efsane olarak anılmak istiyorsa gitmek zorunda yoksa yanına En kötü unvanını da alacak

• Resmi Gönderi

Fenerbahçe'de performansı nedeniyle eleştirilen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Altay Bayındır ile yapılan görüşmeler durduruldu.

• Resmi Gönderi

Fenerbahçe, Samet Akaydın için Adana Demirspor ile 4 milyon € karşılığında anlaştı!

Ertan Süzgün