Heyecan Bugün Devam Ediyor
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Trabzonspor yeni yönetimi mazbatasını aldı, Orhan Ak ile sezon sonuna kadar devam dediler..
Peki abur cubur para harcayan , kurulu kadroyu bozan,saçma sapan transferler yapan, kulübün borç yükünü uzaya çıkaran kişiler nerede?
Olmadı ben gideyim öylemi?
Başkan havasından taviz vermiyordu..Ne oldu da ne oldu?Giderken borçları üstlendi mi?
Avcı sağlam kadrosunu bozup bir sürü oyuncular aldı, aldılar.
Sonra da " ben istifa ettim"ne güzel..
Suyundan da koy,arayan yok,hesap soran yok..
Alacak verecek tutan yok..Ne güzel memleket ..
Bu yazılan TS için değildir sadece, tüm kulüplerimiz için geçerlidir.
-
- Resmi Gönderi
Ben Zek Çelik, Cengiz Üner, Enes Ünal izlemekten bıktım. İzlemeye katlanamıyorum tırnaklarımı yiyorum izlerken.
-
- Resmi Gönderi
Artı olarak, biz bu hocayla eleme gruplarını zor geçeriz gibime geliyor. İyi oynayıp kaybettiğimiz bir maç oldu. Umarım bu hocayı bu maçtan sonra def ederler de ülke olarak bir turnuvada daha millilerimizi görmekten mahrum olmayız
-
Ben Zek Çelik, Cengiz Üner, Enes Ünal izlemekten bıktım. İzlemeye katlanamıyorum tırnaklarımı yiyorum izlerken.
Zeki ve Cengiz konusunda aynen katılıyorum dostum 👍
Zeki’de bizim göremeyip teknik heyetin gördüğü ne var acaba, Cengiz’e ise birisi çok bencil oynadığını söylemeli.
Enes’e pozisyon yaratamadığımızı düşünüyorum şuanki form grafiğine bakarsak Enes forvete yazılacak ilk isim
-
- Resmi Gönderi
Kerem, Barış Alper, Ferdi, Arda, İsmail yüksek... Koy versinler tüm mücadelelerini
-
Son dakikalarda 2 penaltımızı yedi hakem bari 1 gol ataydık 😅
-
Forma adaletinde sıkıntı var gibi önceki maç zaten sinyal vermişti az daha yeniliyoduk
Bence takımı Kuntz’da yönetmiyor üstlerde başkası yönetiyor ...
Zaten maç namına ilk 5-10 dk bir şey vardı ondan sonra ne vardı anlamadım
Defansta kopmalar çok say say bitmez
-
-
Böyle bir ihtimal daha var unutmamak lazım hatırlatayım dedim durum böyleyken
Avrupa Şampiyonası'nın formatına göre turnuvaya katılacak 3 takım, Uluslar Ligi kontenjanıyla turnuvaya dahil oluyor. Türkiye, Uluslar Ligi'nde topladığı puanlarla bu kontenjandan şampiyonaya katılma hakkına sahip.
Uluslar Ligi'nde A, B ve C Ligi'nde en çok puan toplayan ve Avrupa Şampiyonası bileti alamayan takımlar play-off oynayacak. Play-off sonunda her ligin kazananı EURO 2024'e gidecek.
Örneğin A Milli Takım, EURO 2024 Elemeleri'nde turnuvaya katılım sağlayamazsa, C Ligi'nde en çok puan toplayan diğer üç takımla yarışacak.
Play-off'ta yarı final maçları çift ayaklı, final maçı ise tek ayaklı oynanacak. Finali kazanan takım Avrupa Şampiyonası'na gidecek.
Avrupa Şampiyonası Elemeleri başlamadığı için henüz play-off turunda mücadele edecek ülkeler kesin değil.
Ancak şu ana kadar C Ligi'nde en fazla puan toplayan 4 takım şu şekilde:
Türkiye
Yunanistan
Kazakistan
Gürcistan
-
bu arada fark etmemişim Kazakları burada görmek güzel belki de EURO 2024'e kalırlar
-
Karabükte maçta kar var
Harici İçerik www.facebook.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Geliyor Şampiyonluk Geliyor 4 Büyüklere Çelme Takan Takım Geliyor ESKİ KARABÜKSPOR GELİYOR KARABÜK İDMAN YURDU
338335074_901625701127256_1759891901060688187_n.jpg338533124_1283728495549258_7813308714798328088_n.jpg
-
Vitor Hugo Trabzonspor’dan Bahia kulübüne transfer oldu hafta sonu oynanacak Kayserispor kaçına muhtemelen çıkmayacak resmî haber gelir yakında
-
UEFA, Rusya'ya lojistik destek sağlaması nedeniyle 2 maçta 0 puan alan Belarus Milli Takımı'nı UEFA organizasyonlarından men edecek.
Belarus'un ihraç edilmesi durumunda; İsviçre ve Romanya'nın 3'er puanını silecek. Grup, 5 takımla elemelere devam edecek. (Ajansspor)
-