Benim tahminim Portekiz Çekya İsviçre gelir euro 2008'in aynı grubu yani ama bu sefer finale gideriz. 😂
2 takımı tutturdum nerde benim HS puanlarım mustafa28 😂😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim tahminim Portekiz Çekya İsviçre gelir euro 2008'in aynı grubu yani ama bu sefer finale gideriz. 😂
Ödüllü değildi ama hadi benden olsun sana bir 300 HS
Torbalar belli olmadan yapmışsın tahmini ve 22 KASIM da..Biz yeni yazdık yahu.
İşin içinde puan da yoktu
Ödüllü değildi ama hadi benden olsun sana bir 300 HS
Yollama o zaman puan sende.
Attıysan geçmiş olsun
Torbalar belli olmadan yapmışsın tahmini ve 22 KASIM da..Biz yeni yazdık yahu.
İşin içinde puan da yoktu
Yollama o zaman puan sende.
Attıysan geçmiş olsun
Yahu şakasına demiştim zaten ama mustafa28 yollamış teşekkür ederim 😂
Muhtemelen yeni EURO 2024 introsu
Muhtemelen yeni EURO 2024 introsu
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bizden tek kırıntı yok yav..
Sevmedim bu işi
Maç tahminleri:
Galatasaray 2- 0Adana Demirspor
Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe
Gaziantep 2- 1 Trabzonspor
Maç tahminleri:
Galatasaray 2- 0Adana Demirspor
Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe
Gaziantep 2- 1 Trabzonspor
Kişisel görüşüm, eğer fenerbahçe beşiktaş deplasmanında kaybederse 24 ve 29 aralıktaki galatasaray maçlarında galibiyet alması aşırı zora girer. Artık fenerbahçenin derbi kazanması lazım.
Kişisel görüşüm, eğer fenerbahçe beşiktaş deplasmanında kaybederse 24 ve 29 aralıktaki galatasaray maçlarında galibiyet alması aşırı zora girer. Artık fenerbahçenin derbi kazanması lazım.
Sampiyon olabilmek icin once besiktasi sonra Kadıköyde Galatasarayi yenmek lazım . Yoksa şampiyon olamaz
Son 3 Fenerbahçe maçı saatinde elektrikler kesildi. Ulan TEDAŞ bizi sal da bugün derbiyi izleyelim.🫠
Son 3 Fenerbahçe maçı saatinde elektrikler kesildi. Ulan TEDAŞ bizi sal da bugün derbiyi izleyelim.🫠
Sarıyerde elektrik yok 20 dakikadır. Trafik lambaları bile yanmıyodu ilk kesildiği an, şuan düzelmiştir mutlaka
Maç tahminleri:
Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe
Hayatımda ilk kez iddia oynadım. Rüyamda 3 1 kazandığımızı gördüm 30 lira atacam ne olacak ki dedim. Tuttu vallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayatımda ilk kez iddia oynadım. Rüyamda 3 1 kazandığımızı gördüm 30 lira atacam ne olacak ki dedim. Tuttu vallah
Ben de ilk iddiamda 70 tlye 980 vurmuştum, bir dahada oynamadım 😅
Hayatımda ilk kez iddia oynadım. Rüyamda 3 1 kazandığımızı gördüm 30 lira atacam ne olacak ki dedim. Tuttu vallah
yahu insan bizede söylerdi ben 100 atardım 1255 alırdım 😂
Fenerbahçe icin O sene bu sene mi?