• Belli degil mi dayi hangi takimli olduğu? 10 senedir futbol başarısızlığından dolayi sampiyon olmadığını düşünüyor sanırım. Fakat eksik bildigi bir şeyler var . Bu kulüp 10 sene önce F**ö terör örgütünün icine sizamadigi kulüp. Yargılanıp alnının akıyla çıkan bir kulüp. Başkanına gelme tutuklama kararı var denip başkanı o gece İstanbul'a gelip tutuklanan bir kulüp. Fenerbahçe otobüsü kurşunlanan ,failleri hala bulunmayan bir kulüp. O hafta maçları ertelenmeyen, sahaya çıkmazsa sonuçlarına katlanır denilen bir kulüp. Her yiğidin harcı değil Fenerbahçe'ye "İÇİ DOLU" sallamak. Önce herkes ne dediğinin farkına varsın

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• […]

Sende lafının nereye gittiğine bak kaç yıldır hiç bir başarınız yok sürekli bahane içindesiniz ilginçtir feto bittikten sonra hiç şampiyon olamiyonuz başarısızlıklarınizi sürekli birilerinin üzerine yikmayin

• Resmi Gönderi

Ben Galatasarayliyim

Sadece bu cevap geldiğini farzedip diğer yazdıklarınızı yok sayalım..

Kimsenin avukatı değilim..

Sana ve camiana yazılan tek mesaj yok Sahutt tarafından ..

Neden bir başka camiayı hedef alıyorsun bu durumda

Yada neden kendi camian adına yazılar veya mesajlar yazıyorsun?

Geriye bakınca onlarca defa yazdım bu konuda tartışma bitmez diye

Yıllardır da yazarım lakin boşuna yazıyorum.

Kısaca son yazılanları pas geçiyorum ve bana yazdığın cevaba istinaden

"Galatasaray veya senin adının geçmediği yerde boşuna yazıyorsun veya boşuna kızıyorsun" derim ..

• Resmi Gönderi

Peki bnde özür dilerim arkadaşlar kb

Estağfurullah abim. Sporun kardeslik olduğunu unutarak o anki psikolojiyle her şeyi söylüyor insan işte. Galatasaray da Besiktas da Fenerbahçe de Trabzonspor da öteki sayamadığım kulüpler de bizim on yıllardir gelen çınarlarımız. Tarihleri hakkindaa kötü konuşmak bizlere yakışmaz. Pozisyon üzerinden yaptığımız yorum nerelere kadar uzadı. Gerek yok. 🫡

• Estağfurullah abim. Sporun kardeslik olduğunu unutarak o anki psikolojiyle her şeyi söylüyor insan işte. Galatasaray da Besiktas da Fenerbahçe de Trabzonspor da öteki sayamadığım kulüpler de bizim on yıllardir gelen çınarlarımız. Tarihleri hakkindaa kötü konuşmak bizlere yakışmaz. Pozisyon üzerinden yaptığımız yorum nerelere kadar uzadı. Gerek yok. 🫡

Aynen öyle bosverelim milyonları cepe indiren onlar

• Resmi Gönderi

Futbolun adaletini biz taraftarlar sağlayamayacağımıza göre boşa burada laklak etmeye gerek yok.

Ne futbolcular, ne yöneticiler biz taraftarlar kadar gerilmiyordur. Futbolcu yense de, yenilse de parasını alıyor. Kulüp başkanları birbirleri arasında ticaretine devam ediyor. Peki biz taraftarlar ne yapıyoruz? Birbirimize sallıyoruz.

Madem bu kadar yazdım 2 kelam da ben edeyim ve kayseri-fenerbahçe maçını değerlendireyim. Fredin itirazı sarı kart doğru karar lakin tekrar itiraz direk kırmızı kart olmaz. Fredin orada küfür ettiği iddia ediliyor. Zorbay küçük İngilizceden geçemediği için fifa hakemi olamadı. Fred zaten Portekizce konuşuyor. Acaba hakem ne anladı?

• Düşüncelerinizi bir anlık sinirle yazmak yerine tartarak yazarsanız seviniriz sonuçta burası bir forum ve burada hepimiz bir aileyiz birbirimizi tahrik etmenin anlamı yok deprem zamanı bütün taraftarlar birlikte Trabzon’da maç izlemeye gelmişti Konferans Ligi maçı için

Spor Kardeşliktir

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Rekabet mahkemesinden UEFA ve FIFA’nın Avrupa Süper Ligi’ni engellemesine izin çıkmadı ve rekabete aykırı olduğu açıklandı

Avrupa Süper Ligi’nin ise yenilenen formatı açıklandı

(Fotoğraf Kaynak: Sports Digital)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• UEFA’nın formatına göre daha yaratıcı gibi

Ve özellikle Dream League daha önce oynayan vardır format olarak ona benziyor

• Başakşehir, Avrupa Süper Ligi'ne katılmayacaklarını açıkladı.

(Sports Digital)

• Resmi Gönderi

Adam gibi adamı bir hamlede yedi bitirdi Bjk yönetimi..

Eğer Rıza bana müsade demediyse çok ayıp edilmiştir hocaya.

Seçimden önce ve sonra "hali hazırda hocamız var her türlü şartlarda Rıza Çalımbay ile devam edeceğiz diyen kimdi?

Onlarca yıldır anlaşmalarında kontratına "Beşiktaş'tan teklif gelirse giderim"maddesini koyan, herşeyi düzgün bir insanı bir kalemde olmuyor diye yollamak? yolları ayırmak?

• Adam gibi adamı bir hamlede yedi bitirdi Bjk yönetimi..

Eğer Rıza bana müsade demediyse çok ayıp edilmiştir hocaya.

Seçimden önce ve sonra "hali hazırda hocamız var her türlü şartlarda Rıza Çalımbay ile devam edeceğiz diyen kimdi?

Onlarca yıldır anlaşmalarında kontratına "Beşiktaş'tan teklif gelirse giderim"maddesini koyan, herşeyi düzgün bir insanı bir kalemde olmuyor diye yollamak? yolları ayırmak?

Geç bile kaldık hiç gelmemesi daha iyi olurdu :)

Tothenamadı

• Resmi Gönderi

Ben de öyle düşünüyorum. Karakter olarak mükemmel bir insan ve Beşiktaşa aşık bir insan orası ayrı. Ama gelirken Beşiktaşı calistirsam 50 kupa alırım. Gerekirse 1 maçligina da olsa gelirim diye kendisi söyledi keza. Ama şartları bilerek söyledi bunu mutlaka. Şimdi her maç sonu oyuncuları suçlayarak, merti suçlayarak illaki bir bahane bularak devam etmek, Ankaragücü zor maç diyerek 1 puan iyi demek, evinde Fenerbahçe'ye rezil şekilde yenilmek bahanesi olmayan şeyler bence . O yüzden yolların ayrılması bence iki taraf için de iyi oldu. Güzel bir planlama ile gelecek sezonu kurtarabilir bari. Rıza ile olmayacağı çok belliydi. Bana göre vasat bir performans sergiledi. Tekrar söylüyorum çok saygı duyduğum bir karakter ve aidiyet duygusuna sahip.