- Resmi Gönderi
Collina ve bir sempozyum..Konu biziz maalesef
Dünyanın diline düştük ve olay büyük gerçektende.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCollina ve bir sempozyum..Konu biziz maalesef
Dünyanın diline düştük ve olay büyük gerçektende.
Fenerbahçe 0-0 Galatasaray orta saha mücadelesi şeklinde geçer Fenerbahçe orta sahayı crespo ismailden kurar. Galatasaray'da toreira kaandan yana kullanır iki takımda da beyin olmayacağından dolayı ve orta sahada yırtıcı adamlar olacağından dolayı golsüz beraberlik olur.
Fenerbahçe 0-0 Galatasaray orta saha mücadelesi şeklinde geçer Fenerbahçe orta sahayı crespo ismailden kurar. Galatasaray'da toreira kaandan yana kullanır iki takımda da beyin olmayacağından dolayı ve orta sahada yırtıcı adamlar olacağından dolayı golsüz beraberlik olur.
İrfan Crespo deneyebilir aslinda. Cengiz de geçen mac super oynamıştı. Daha iyi olabilir bu şekilde
İrfan Crespo deneyebilir aslinda. Cengiz de geçen mac super oynamıştı. Daha iyi olabilir bu şekilde
O riski alacağını sanmıyorum kartalın
O riski alacağını sanmıyorum kartalın
Risk almadigi macta Norseland macinda ne olduğunu gördük. Kartal'ın derbi performansları iyidir. Bakalım
Ben olsam İsmail, ferdi yaparım.
Sol beke osterwoldeyi atarım. Ferdinin araya attığı paslar gayet iyi. Zaten hız olarak boey ferdiyi yer. Karşısına osterwoldeyi koymak daha mantıklı
(Ters totem deniyorum bu sefer :)))
Revize
Fenerbahçe 4
Galatasaray 0
Yok 60-0
Fenerbahçe 1
Galatasaray 5
Galatasaray 1
Fenerbahçe 2
bol gollü beraberlik olsa keşke
90-90 falan 🤪
bol gollü beraberlik olsa keşke