- Resmi Gönderi
👀 Lazio ve Hatayspor, Fisayo Dele-Bashiru transferi için bonuslarla birlikte 7 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. İtalyan ekibi oyuncuyla sözleşme görüşmelerine başladı. Dele Bashiru, sağlık kontrolü için İtalya'ya davet edildi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur👀 Lazio ve Hatayspor, Fisayo Dele-Bashiru transferi için bonuslarla birlikte 7 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. İtalyan ekibi oyuncuyla sözleşme görüşmelerine başladı. Dele Bashiru, sağlık kontrolü için İtalya'ya davet edildi.
Süper para Hatayspor için
Zorda olsa maçı kazandık ve 3 puan ile başladık Türkiye 3 Gürcistan 1
Goller: Mert, Arda, Kerem
Zorda olsa maçı kazandık ve 3 puan ile başladık Türkiye 3 Gürcistan 1
Goller: Mert, Arda, Kerem
Portekiz nasıl oynadı dayı izledin mi
Portekiz nasıl oynadı dayı izledin mi
Evet az çok baktım..
Günümüzde olursak, bugünkü oyunu da oynamazsak ilk Portekiz galibiyetimizi alabiliriz
Ama hala eksik çok,oturmayan taşlar fazla..Defans hala işlemiyor tam olarak
Bakalım hele neler olacak
Portekiz başarılı orta açabilirlerse bizi yenerler (kafa toplarında boyumuz kısa kalıyor)
Şunları atalım buradan devam edelim futbola ve Euro 2024
Evet az çok baktım..
Günümüzde olursak, bugünkü oyunu da oynamazsak ilk Portekiz galibiyetimizi alabiliriz
Ama hala eksik çok,oturmayan taşlar fazla..Defans hala işlemiyor tam olarak
Bakalım hele neler olacak
Portekiz teknik direktörü Roberto Martinez, muhteşem bir analiz yapmış bizim milli takım hakkında. Çok uzun sürmüş olması lazım bu analizin keza kimsenin aklına geldiğini düşünmüyorum. Taşları yerinden oynatacak derecede önemli bir açıklama olmuş (!). Kendisi Türkiye'nin defansa çok önem vermediğini söylemiş 😱😱😱
Portekiz teknik direktörü Roberto Martinez, muhteşem bir analiz yapmış bizim milli takım hakkında. Çok uzun sürmüş olması lazım bu analizin keza kimsenin aklına geldiğini düşünmüyorum. Taşları yerinden oynatacak derecede önemli bir açıklama olmuş (!). Kendisi Türkiye'nin defansa çok önem vermediğini söylemiş 😱😱😱
Evet gerideki sıkıntımız fena..
Lakin bir sebebi de ne ?Hakan Çalhanoğlu,başka bir sebebi yok, hiç top kovalamayan,hiç bir topu kesmeyen,her bulduğunu kaleye vuran bir adam
Orta sahayı adamlar geze geze geçiyorlar,direk Samet ile Abdülkerim ilk gelenlerle mücadele etmek zorunda kalıyorlar..
Solda gelenlere Ferdi sağdan gelenlere mert basıyor,en azından bir engelle karşılaşıyor adamlar..
Ya ortadan gelenler?ellerini kollarını sallaya sallaya bizim defans oyuncularıyla yüzyüze kalıyorlar
Türkiye defansa dönem vermiyor haklı adam
Liyakat şart
Şu an Portekiz'in istediği oyun var geride çok adam yok Portekiz hızlı adamlarla fişi çekecektir
İkinci devre savunmada değişiklik olacaktır 3 kişi sarı kartlı ama kim girer bilmiyorum
İkinci devre savunmada değişiklik olacaktır 3 kişi sarı kartlı ama kim girer bilmiyorum
Olacağını biliyordum bu kadar geç olacağını tahmin etmemiştim