Bizim başkan çıldırdı gibi Onuachu ve Weghorstu birlikte çekiyor
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Dünya futbolunun ən gülməli penal seriyası | By TvPress.Az Internet GazetyFacebookDünya futbolunun ən gülməli penal seriyasıwww.facebook.com -
Yav bu Lugano özellikle uzaktan gelişine vuruş mu çalışıyor vurduğu gol oluyor yav
-
Yav bu Lugano özellikle uzaktan gelişine vuruş mu çalışıyor vurduğu gol oluyor yav
Birde benim bildiğim Mourinho kaleye otobüsü çekmesi ile ünlüdür fener ismail kartal yönetiminde iki maçta bu kadar gol yedi mi yav
-
- Resmi Gönderi
Birde benim bildiğim Mourinho kaleye otobüsü çekmesi ile ünlüdür fener ismail kartal yönetiminde iki maçta bu kadar gol yedi mi yav
Dur bakalım sezon başlamadı daha . Takım olarak hazır değiliz daha. Lig başlasın o tempoya ayak uydurur bütün takım. Birkaç olmaması gereken oyuncu ve bir 6 numara lazım fenerbahçeye
-
Süper lig'in kimliği değişti
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik fb.watchDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Sahalarda ender görünen gollerden biri
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
UEFA Şampiyonlar Ligi_20240807_195500_0000.png
UEFA Avrupa Ligi_20240807_195511_0000.png
UEFA Konferans Ligi_20240807_195506_0000.png
TRENDYOL Süper Lig_20240807_195517_0000.png
Yeni tasarımlarla tekrardan başlıyoruz
Takım adları Canva'nın orijinal tasarımlarından kalma daha değiştirmedim
-
Takımlar yine tasarımın aslında var ben sadece küçük oynamalar yapıyorum ama normal halinde tabiki süper lig takımları olacak
-
- Resmi Gönderi
mustafa28 eline sağlık abim güzel görünüyorlar
-
Yılmaz Vural boştaysa isterim takıma hiç değilse karakteri tribüne uyar ateşler taraftarı
-
- Resmi Gönderi
Yılmaz Vural boştaysa isterim takıma hiç değilse karakteri tribüne uyar ateşler taraftarı
Hoca bulamayınca her taraftar ister o adamı . Başarılı da olur bence Trabzon’a GEL-SİN
-
- Resmi Gönderi
Hoca bulamayınca her taraftar ister o adamı . Başarılı da olur bence Trabzon’a GEL-SİN
Aksine büyükler de,milli takım da o adama şans vermiyorlar..
Bir defa TS a geldi kısa sürede gönderildi veya ayrıldı..
Sene kaçtı hatırlamam, büyük takım sadece TS de çalıştı.
-
Aksine büyükler de,milli takım da o adama şans vermiyorlar..
Bir defa TS a geldi kısa sürede gönderildi veya ayrıldı..
Sene kaçtı hatırlamam, büyük takım sadece TS de çalıştı.
Fena da değilmiş aslında yine baktım yine güzel o zaman ne düşündüler acaba bilmiyorum
-