• Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Harici İçerik x.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Harici İçerik x.com

• Diyorum yeni takım kurulacağı zaman eski takımla aynı zamanda aynı ligde oynamaya dikkat etmeleri lazım yoksa FIFA eski borçları yeni kulübe yüklüyor aynı zamanda oynarlarsa farklı kulüp olduğu devam niteliği taşımadığı belli olur

• Harici İçerik x.com

• Profesyonel takım sayısı azaltılmalı liglere katılıma belirli kriterler getirilmeli

Harici İçerik x.com

• Futbolumuz günden güne kaosa dönüşmekte. Bu maçın özelinde konuşmuyorum zaten kazandık ama şu pozisyona devam diyen "var" bugünden sonra çıkacak birçok kaosun en büyük tetikçisi olacaktır.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Harici İçerik x.com

• Resmi Gönderi

Profesyonel takım sayısı azaltılmalı liglere katılıma belirli kriterler getirilmeli

Harici İçerik x.com

Bunları tonlarca para harcadıkları menejerler yedi bitirdi

• Resmi Gönderi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Uzun yıllardır maçlara giden bi taraftarım ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Beşiktaş’ı daha önce hiç bu kadar sahipsiz hissetmemiştim.
    Hakemlerin verdiği yanlış kararlara her gelen yönetim “biz gerekeni yaparız, şöyle yaparız böyle yaparız” diyip kendi seçim propagandasına çeviriyor fakat aynı hatalar katlanarak devam ediyor.
    İşin tribün boyutuda ayrı bi durum tabi özellikle bu seneki Beşiktaş taraftar profili rezalet. Tıpkı futbolcular gibi taraftarda maç seçmeye başladı. Stadı dolduramıyoruz 30 bin kombine sahibine rağmen gelenlerin çoğu ise takımı ıslıklayıp gidiyor.
    Skoru kaybettiğimiz anda homurtular ıslıklar başlıyor. Ama aynı ıslıklar Alanya maçının son dakikalarında (çoğu zaten bu dakikalara kadar çıkıyor) Rafa’nın penaltı beklediği pozisyonda hakemi baskı altına alamıyor.
    Hakemde zaten karşımda bir muhatap yok kim bana karışabilirki diyip VAR ile görüşmeden kararını uyguluyor ve sonuç mutlak 2 puanı daha kaybediyoruz.

5 gün sonra seçim var gene sandığa gideceğiz ama 2 başkan adayınada oy atmak istemiyorum. Kim seçilirse seçilsin umarım mayıstaki seçime kadar iyi yönetir ve bir sonraki yönetimin (umarım Fikret Orman) işini kolaylaştırır.

‘’Pressure is a privilege’’

• Resmi Gönderi

Zaman zaman buraya çokça yazdım bir şeyler...

Galatasaray ve Fenerbahçe için iki kelam edeyim.

Bir transfer haberi var veya okudum diyelim

PSG Gabriel sara için devredeymis? GS yönetimi 20 milyon Euro kadar bir para harcadı ona..

25-26 yaşında ve bula bula bizmi bulduk bu yıldız? oyuncuyu acaba?

O yaşta ki adamı hele hele Brezilya dan kimler almazdı.

Seyrettiğim kadarıyla sıradan tahta bacak, yavaş ve al ver gülümcü,azda güreş takımının oyuncusu..

PSG 40 vermeye hazırmış, düşmez kalkmaz bir Allah deriz ya..Varsa talibi bir lira bile kar varsa satıp yan gelip yatalım.

Hangi canavar akıllı hoca alacak bir görelim şu oyuncuyu.

Satılır mı? Belki satılır,bu menejerler boyama işini süper yaparla . İşin içinde para var, aldığı komisyonlar var.

Giderse,alan olursa kalbur üstü bir takım şaşarım,giderse de iyi yedek olur.. Formayı sadece soyunma odasında askıda görür.

Yanılırsam buraya da yazarım :)

FB ye de alınan süper topçular var..İyi topçular ama sadece askerde topçu olurlar

Beş para etmez sıradan yabancılar.

Anlayan beri gelsin...Djiku ve becau mu nedir...Hiç bir özelliği olmayan iki oyuncu.Bizde onlardan tonla adam var.Samet çalı dibine ateş atmaya devam ediyor.

Essek yükü para verilen çağlar FB veya bir büyük takım oyuncusu değil ..Mert müldür de dahildir buna.

Daha bir sürü gelen,giden , kadroya giremeyen, kiralık yollanan ve bunun için bizim takımlarımız tarafından maaşları ödenen oyunlar var..

Ne kadar anlıyorlar futboldan?

Pelkas denen oyuncuyu kimler yolladı?Crespo niye gönderildi?Lincoln,Emre mor Valencia niye gönderildi?Mesela Stoch vardı yedik adamı göz göre sadece hoca egosu devreye girmişti o KOCAMAN ego Alex de Souza yı da yemişti.

Şimdiki kadroda olanlardan ne kadar eksikler?

Daha bir ton aklıma gelmez oyuncu var.

Bunlar ayrıca hem GS hem BJK hem TS da var .

Hatta tüm kulüplerimizde var..Kim kime dün Duma derler ya..

Bizde iyi oyuncuyu barındırmazlar.

Deve yüküyle paraya alınan Cengiz alındığı zamanda iyi kakalama edildi bize demiştim.

Buraya yazmadiysam bile eş dost bilir ne demişim.

Bjk ve TS için şimdilik yazmayayım çizgi dışında kaldılar.

E BAKAM diyelim...

Bunu yazarken bşk Dursun çıktı borçlardan yakınıyor

O borçları havalarınsesi yapmadı sizler yaptınız

• BEŞİKTAŞ JK 37. BAŞKANI SERDAL ADALI

‘’Pressure is a privilege’’

• Hazır yılbaşına yaklaşmışken Pascal Nouma'nın bir sözü var onu sizlerle paylaşayım....

"Yılbaşında sakın tombala oynamayın, ben de kötü bir anısı var."

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Resmi Gönderi

Hazır yılbaşına yaklaşmışken Pascal Nouma'nın bir sözü var onu sizlerle paylaşayım....

"Yılbaşında sakın tombala oynamayın, ben de kötü bir anısı var."

Yaptığı terbiyesizliği unutulmazlar arasında zaten.

Ne oldu bu adam bizde,spor bitti dizi de,radyoda, reklamlarda, Survivor da,magazin programlarında, müzik dans her yerde kendine yer buldu.. Adamı para manyağı etti bu ülke ..

Hak ettiğini değil, etmediğini aldı maalesef..

Neyse bakalım gece gece yine bana geldiler ..

Gökhan yat uyu yav ,yada GFS ye git