oyuncular içeri girdi maç iptal edildi sanırım
Futbol Konusu
-
-
Kavga devam ettiği sürece maça çıkmayacaklar 11:30 dan önce bitmezse maç iptal
-
ENES KARDEŞ ADAMLAR SALDIRYO ONA SESİN ÇIKMIYO AMA GENEDE HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER
-
Eren
20 Şubat 2025 22:22 Konuyu kapattı. -
SON DAKİKA: Tribünde yer alan bir Fenerbahçe taraftarına saldırıldığı ve ırkçılık yapıldığına dair anons yapıldı. (TRT Spor)
-
- Resmi Gönderi
oyuncular içeri girdi maç iptal edildi sanırım
Az mola DİYELİM
Dikkat ederseniz adamların canlı yayınında hiç bir şekilde kendi eksiklerini, kavgalarını kameraya yansıtmıyorlar
FB seyircisi yapsaydı mutlaka ekranda olurduk yada Türk seyircisi DİYELİM
Bizde TV verse canlı ve aynı olayın tersi olsa bizim mallar cezaya davet çıkarır ve bizim seyircinin rakibe saldırdığı anları ballı kurabiye gibi güzel güzel gösterirdi
Velhasıl kendi ayağımıza sıkmayı severiz,hatta atılan kurşun olsa elle yakalamaya çalışırız
-
- Resmi Gönderi
ENES KARDEŞ ADAMLAR SALDIRYO ONA SESİN ÇIKMIYO AMA GENEDE HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER
Yok öyle bir şey abim
Nerde ne gördün?
-
- Resmi Gönderi
-
mustafa28 atarmiyiz 4 tane ?
Uyuya kalmışım az önce uyandım
-
- Resmi Gönderi
Uyuya kalmışım az önce uyandım
transfer zamanlarini ayarlayamadilar.
-
Whisper
21 Şubat 2025 00:35 Konuyu açtı. -
- Resmi Gönderi
Terör yuvası Belçika umduğunu alamadı da, bulamadı da.
-
Terör yuvası Belçika umduğunu alamadı da, bulamadı da.
Bu maçı da kazanarak ders vermeliydik ama en azından yenilmeden geçtik turu.
-
- Resmi Gönderi
Bu maçı da kazanarak ders vermeliydik ama en azından yenilmeden geçtik turu.
İşte her zaman olduğu gibi yine darbe yiyen biz olduk.
Genelde de böyle oluyor..
Adamlar gezmeye gelir gibi geliyor gidiyorlar, bizim kulüplere ise deplasmanlar hep eziyet
-
İşte her zaman olduğu gibi yine darbe yiyen biz olduk.
Genelde de böyle oluyor..
Adamlar gezmeye gelir gibi geliyor gidiyorlar, bizim kulüplere ise deplasmanlar hep eziyet
Türk taraftarlar böyle bir olayı başlatsa 1080p 60fps full kalitede her saniyesini yakın çekim yaparak gösterirler, ama Avrupalıların tribünü ya, olayın neden başladığından 10 dk sonra haberimiz oluyor o da taraftar kamerasıyla falan.
-
Twente - Beşiktaş maçındaki meşaleler içinde aynı şekilde, ceza aldılar mı bilmiyorum ama Türk takımları yaptığında bir sürü yaptırım öne sürüyorlar
-
- Resmi Gönderi
Türk taraftarlar böyle bir olayı başlatsa 1080p 60fps full kalitede her saniyesini yakın çekim yaparak gösterirler, ama Avrupalıların tribünü ya, olayın neden başladığından 10 dk sonra haberimiz oluyor o da taraftar kamerasıyla falan.
Twente - Beşiktaş maçındaki meşaleler içinde aynı şekilde, ceza aldılar mı bilmiyorum ama Türk takımları yaptığında bir sürü yaptırım öne sürüyorlar
Evet abiler gözler bizde hep ve her zaman.
Benim üstte de yazdığım bir olay var,bizim evimizde bizim TV kanalları yayın haklarına sahipken bu milli maçlarda da geçerli
Daima maçta veya tribünde olan olayları Dünya ya servis etmeye bayılıyorlar.
Adamlar saklıyor, kamerayı o tarafa tutmuyor,en son kamerayı Türk seyircileri üzerinde sabit tutuyor ki,bir taşkınlık yaparlarsa kulüp olarak, ülke olarak "bakın işte biz haklıydık/yız "demek için
Neyse bakalım atlattık bitti gitti,keşke iki takımımızda maç kazanıp galibiyet puanları alsalardı ama olmadı
-