• Bu arada ilerleyen yıllarda Trabzonspor satıldı haberide gelirse şaşırmam bir anda bu kadar para verecek duruma gelmemiz şüpheli. Tesislerin satışı direkt borca gitti

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Saat 12 ye çekilen antrenmana başlandı ve İsmail Kartal gelmedi. Bakalım FB de neler olacak

Oğuz ile Kamer İsmail Kartal ı ikna çin evine gittiler,hedef yarınki antrenman da takımın başında olmasını sağlamak diye haber verildi samandradan

• Resmi Gönderi

Bu saatte hala bir gelişme yok,yani kaldı,yada yarın bizimle olacak gibi bir açıklama da gelmedi. İsmail Kartal "bir daha geri dönmemek üzere istifa ediyorum"lafı ağır bir söz olduğu için dönse bir türlü, dönmese bir türlü ,zaman bakalım ne gösterecek

• İsmail Kartal yine istifa etti :S deli oldum iyice

• Rahat 30 yıldır futbolu takip ederim İlk sefer bir fenerbahçe teknik trektörü istifa etti diye üzüldüm.Yönetim arkasında olmasına rağmen ve iyide oynanan bir maçtan sonra istifa etmek herkezin yapabileceği iş değil.Onurlu adammış gerçekten.

• İsmail Kartal yine geri geldi :S

• Resmi Gönderi

Bu nasıl bir şey

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

uzun yillardir dunyanin en degerli 3. futbol klubu bunlar abi. digerlerini illaki yenecek sansa grup asamalarinda ve elemelerde ustundeki 2 takim olan barcelona ve real ile cok denk gelmediler ise denk geldiklerindede yendiler ise metamatiksel olarak bu ihtimal olusmus olabilir zor olsa da. tabi hersey kulup ve kadro degeri degil lakin bir anlamida elbet var. zaten her sene finallere illaki cikiyorlar. bunlar kadarda finallerde kaybeden baska kulup yok sanirim aklimda oyle kalmis.

• Resmi Gönderi

Gidemedi ki adam 🙂

aziz yildirim soyledi abi ben buradayken ismail kartal bu takimin basinda olacak diye. ismail kartal bu sekilde gercek bir sebep sunmadan ve bu kabul gorulmeden fenerbahcenin teknik direktorlugunden ayrilamaz. :)

koskoca ulke aziz yildirim konusurken jestlerine mimiklerine azindan cikan kelimelere dikkat etmeden atiyor tutuyor, o isler oyle olmuyor ne yazikki. hala daha aziz yildirimin kim oldugu hakkinda pek bi fikirleri yok bizim medyanin :bakış:

• Resmi Gönderi

uzun yillardir dunyanin en degerli 3. futbol klubu bunlar abi. digerlerini illaki yenecek sansa grup asamalarinda ve elemelerde ustundeki 2 takim olan barcelona ve real ile cok denk gelmediler ise denk geldiklerindede yendiler ise metamatiksel olarak bu ihtimal olusmus olabilir zor olsa da. tabi hersey kulup ve kadro degeri degil lakin bir anlamida elbet var. zaten her sene finallere illaki cikiyorlar. bunlar kadarda finallerde kaybeden baska kulup yok sanirim aklimda oyle kalmis.

Nasıl bir kulüptür ve buralara nasıl geldiler onlar ve Alman ligi olarak iyi bilirim.Dipten çıkan ve Dünya'nın da baktığı bir Bundesliga

Aklımda kalan yıllara yayılan bir planlama, tüm kulüplere bazı yaptırımlar ile bir kaç yılda olmasa da 10 yılı bulan bir planlama.

98 ve 2 binde yaşadıkları hezimetler sonrası yapılan çalışmalar, açılan akademiler, zorunlu saha sayıları,oyuncu yetsiştirme bilmem neyin nesi falan filan Inter Milan 🙂

İşi uzatmadan konuyu kapattım..

Aziz Yıldırım için bir şeyler yazmam gerekirse

İşte kısaca Aziz Yıldırım Azız Yıldırım

• Resmi Gönderi

Gençler bilmez bazen Sergeni küçümser gözle bakar laflar söylerler.. Akşam UsTaD attı oda BJK lidir,ve bana da yazdığı

"Bir insan bu kadar yetenekli olupta, yeteneğine bu kadar nasıl ihanet eder, gerçekten ilginç." demişti.

Bende ona "Berbat yetenekli adamdı ama sanırım pişmanlığı yoktur
    Ne istedi aldı, yedi ,içti ,halada yer içer ,bir sıkıntı yaşamadı ki.Yani o hâlini değerlendirmeyip kötü durumlara düşse he o zaman pişmanlik olabilir di"diye yazdım..

Böyle yetenek gelmez bile derim,son nesil Arda deseniz bile topla gidişleri,topsuz oyun zekası, topla buluşunca neler yapabildiğini iyi biliyoruz.Arda nin yolu hala çok uzun..Sergen Klas adamdı vesselam.. Üstadın attığı videoyu da buraya alalım. Medya da niceleri var ama bu bir maç üzerinden bakınca şahane.

Artı şimdiki iletişim ağı olsaydı Dünya dan özel izleyicisi ile bir fenomen olurdu.

Harici İçerik youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.