• Resmi Gönderi

City olayı ise tam bir komediyle başlamış.

115 suçlamadan 114 ünde suçlu bulunan City oldu.

Olayın patlama sebebi ise tam bir fiyasko denilebilir.. Bir hacker City kulübüne mail atıyor UEFA adıyla,onay veya her ne işi ise, kulüp çalışanı ise UEFA dan diye tıklıyor geçiriyor.. Kulübe sızma öyle başlıyor ve kulübün senelerdir aldığı, sattığı, giren çıkan ne varsa ortaya dökülüyor.. Rakamlar abuk subuk ve müthiş yüksek.

City in başına çorap Ören velhasıl bir hacker ve bir kulüp çalışanı

• Resmi Gönderi

Beinsport haber de bayan moderatör eşliğinde gün ortası programında

Tunç kayacı,Olcay Çakır her zaman olduğu gibi konuk

Dinlemek imkansız,fazla dayanamadım kapattım ama iyi de kulak verdim..Tüm Spor kanalları,haber kanalları bu gündem de başka şeyler peşindeler bunlar tek başına başka bir şey peşindeler..Yani gündem yok adeta.. Konuşmaları tamda biz bu yönetimle bu liglerden para kazanıyoruz ve maaş alıyoruz..Nasıl kötü eleştiri yapalım moduyla konuşmalarına devam ediyorlar.

İki üç aklımda kalanları yazayım

Mesela Olcay Çakır konuştu konustu MHK sanki 10 numara iş yapıyor ve herkes memnun vede kimse MHK başkanıyla beraber 5 kişi tutuklu değil gibi bir cümle kurdu ve şöyle dedi

"Daha önce ki hakemlere yönelik yapılan operasyonda aklınızda kalan,olmazsa olmaz diyeceğiniz bir isim varmı?yok " Ayıp ayıp o gönderilenler arasında Dünyanın sayılı hakemlerinden ikisi bizdeydi.. Nasıl bir isim yok?

Diğer konuk Tunç kayacı ne diyor, Hacıosmanoğlu savaşçı ve dik duruşuyla dikkat çeken birisiymiş,başkan son açıklamaları ile ben buradayım demiş ve 30-40 yıllık futbolda olanları onun üstüne yıkamayız falan filan..Komik adamsın sende kayacı..Yahu bu adam da mesela Cüneyt Çakır in köşesini kaldırıp attıran adam ,bu ne biçim bir başkan..Bu başkan TS başkanıyken hakemleri odaya kilitleyen adam.

MHK başkanıyla bir olup hakemleri :sibirya kurdu: gibi yiyen adam bu adam . Neyini savunuyorsunuz bu başkanın acaba?

Tunç kayacı bir başka cümle kurdu ki orada neden ve kimler sayesinde,hangi kulüpler sayesinde bulunduğunun farkında değil,

Ne dedi aynen şöyle dedi

4 büyükler futbola büyük zarar veriyorlar dedi.🙂 Tabi en başta size zarar veriyorlar değil mi? Neden dersen bu işten fazla para alan onlar,ihaleyi zora sokanda onlar amaaa sizlerin de decoder satmaniza sebep onlar yahu kime ne anlatıyorsunuz

Yayıncı kuruluşsunuz diye işin fosettigini çıkarmayın saçma sapan cümleler kurarak.

• Milli ara turnuva dışında da liglerin sonunda veya başında olsun izleyeni çok olmaz eski heyecan yok gibi bu futbol için

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Bu yönetim giderse ve eğer bu adam gerçekten de adaysa,eğer kazanırsa ve ona yaptığına müsade edilirse " Uğur Meleke "bu camiayı uçurur..

Adam gibi adamdır, sporun her türlü içini dışını bilir, yorumlarını en çok beğendiğim insanların başında gelir. Kısa düşünceleri vardır, pratik olarak tek kalemde en zor olanı söyler, açıklar ki kendi de pratik zekadır.

Bakalım doğru mu yanlış mı