Hocam bu grafikten ne anlamalıyız. Notr olunca sistem gelme ihtimali yüksek ama burda 6 7 tane grafik var
Endeks Paylaşımları
-
-
- Resmi Gönderi
Hocam bu grafikten ne anlamalıyız. Notr olunca sistem gelme ihtimali yüksek ama burda 6 7 tane grafik var
Hocam AO NAO verisi hepsi. İkişer ikişer ECMWF ENS, GFS ENS, Uzun vadeli ECMWF, Uzun Vadeli GFS olacak biçimde attım.
-
CAN hocam ne anlatmış peki 28 i icin bir sistem var mi demek istemiş ?
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam ne anlatmış peki 28 i icin bir sistem var mi demek istemiş ?
Modeller arasında kararsızlık var hala. Ay sonu ihtimal var ama evet.
-
- Resmi Gönderi
Merhaba hocam yeni uyeyim x meteorolog 2 3 subat ihtimal var diyor ay sonu veya şubat basi gelmesi olası sistemin gücü nedir
Hocam Ocak son haftası içerisinde vur-kaç diyebileceğimiz bir sistem ihtimali yüksek. Kısa süreli bir sistem yani. Şubat başı için ise takip yapmak gerekiyor neyin ne olduğu net değil.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Ne güzel bir endekssin sen öyle :D
-
ne anlama geliyor?
-
- Resmi Gönderi
ne anlama geliyor?
Her paylaştıktan sonra soruluyor bu soru hocam. Biraz gerilere göz atıp bakabilirsiniz anlamlarına
-
nötre inişe geçiyor?
-
- Resmi Gönderi
nötre inişe geçiyor?
Negatiften nötre yükseliş
-
siyah olan ana çıktı tarzı bir şey mi burdada ?
-
- Resmi Gönderi
Tabloların kısa özeti 15 şubat gibi havada baya karmaşıklık var. Bakalım nereye ne şekilde yansıyacak.
-
- Resmi Gönderi
Tabloların kısa özeti 15 şubat gibi havada baya karmaşıklık var. Bakalım nereye ne şekilde yansıyacak.
14 şubatı parselledim hocam malum sevgililer günü ?
-
- Resmi Gönderi
Siyah olan control çıktısı. Control çıktısı en yetkili abimiz oluyor o endeks görüntüsünde öyle düşünün. O control'ün modele yansımasını ise RE: Uzun Vadeli Modeller ve Ortalamalar buraya attım
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -