sincan 2 saat daha fazla aldı çankayadan
Kuzey ilçede olmanın avantajları Etimesgutta aynı şekildir büyük ihtimal yakınlardı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursincan 2 saat daha fazla aldı çankayadan
Kuzey ilçede olmanın avantajları Etimesgutta aynı şekildir büyük ihtimal yakınlardı
Kırıkkale klasik kuru soğuk ankara güzel kar alıyor bölge bölge.
Bunu yağışın başladığı ilk saatlerde çekmiştim. Çankaya'nın nispeten alçak kesimlerinde çimlerin arabaların üzerinde şu an 9-10 cm örtü var şaşırtıcı bi şekilde, tabi yollar tutmadı. Sincan-Etimesgut civarında çok daha ağır bir yağış olduğunu söylüyorlar. Kütleler Karadeniz'den olduğu için galiba kuzey ilçeler daha şanslı.
Baya baya beklentimin üzerinde bir yağış oldu. Hoş bir Karadeniz sürprizi. Tabi bir Şubat 2023 etmez.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bunu yağışın başladığı ilk saatlerde çekmiştim. Çankaya'nın nispeten alçak kesimlerinde çimlerin arabaların üzerinde şu an 9-10 cm örtü var şaşırtıcı bi şekilde, tabi yollar tutmadı. Sincan-Etimesgut civarında çok daha ağır bir yağış olduğunu söylüyorlar. Kütleler Karadeniz'den olduğu için galiba kuzey ilçeler daha şanslı.
Baya baya beklentimin üzerinde bir yağış oldu. Hoş bir Karadeniz sürprizi. Tabi bir Şubat 2023 etmez.
beklentim havada kar görürüzdü bildiğin ankara kendi sistemini yaptı
beklentim havada kar görürüzdü bildiğin ankara kendi sistemini yaptı
Evet ben bu kadar kütle geleceğini düşünmemiştim, havada kar göreceğimizden bile şüpheliydim şahsen. 8-10 cm kar büyük sürpriz oldu. Hala orta kuvvet devam ediyor soğuk çölümsü halini üzerinden attı şükür.
Sistem sürprizler sistemi olmaya devam ediyor
daha kar devam eder gibi...
Sistem sürprizler sistemi olmaya devam ediyor
cidden öyle
daha kar devam eder gibi...
İnşallah bakalım. Cuma falan da bi şeyler kaparsak..
Yok gelmez,belki,havada derken Rabb'im vermiş yine beyaz örtüyü.. Gözünüz aydın olsun herkesin
Yok gelmez,belki,havada derken Rabb'im vermiş yine beyaz örtüyü.. Gözünüz aydın olsun herkesin
Gerçekten öyle, bana da büyük ders oldu. Kulağıma küpe olsun 😄
Kırıkkale yine boş şaşırmadık
Güzel yağmış gözünüz aydın .
İç Anadolu ümidinizi kesmeyin. 36 saate işler değişiyor. yeni haritalar gelecek 😉