- Resmi Gönderi
Tüm kar severlere hayırlı geceler sabaha kadar umarım çok birşey kaçırmış olmam ❄️
Kardeşim bazen anı yaşamak gerek. O bile elimizden kayıp gider de farkına varmayız.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTüm kar severlere hayırlı geceler sabaha kadar umarım çok birşey kaçırmış olmam ❄️
Kardeşim bazen anı yaşamak gerek. O bile elimizden kayıp gider de farkına varmayız.
Haklısın kesinlikle abim, hayatın zevkini çıkarmak lazım.
korfezle ile derince aksama dogru iyi kar aldi sonra yavasladi saat 10 dan beri sulu kar atiyor izmit mekezde ise yollar bile beyazpamis normalde en az halkevi e dedigim ilceler arasinda 2 derece fark olur ben bu isten bir sey anlamadim izmit merkez yogun karli buralar hafif k.ky olcak is degil.
Ömer kardeşim saat kaç oldu ben hala kar almadım dışarı ya bakıyorum her saat ama yağmıyor kar noldu ki ya
Anlık izmit merkezde kar durdu ciddiiltarda erim mevcut
Kocaeli/kartepe yoğun kar ve rüzgar ve dünkü yağıştan çok daha iyi bir görüntü var şu an
Gunaydinlar ,
Evet Duan dek yagislarindan az da olsa nasipleniyoruz , guzel yağıyor ince ince
Kocaeli/kartepe yoğun kar ve rüzgar ve dünkü yağıştan çok daha iyi bir görüntü var şu an
İzmir merkez sorunlu şuan
Bende de hafif kky var şuan. Beklentim zaten düşüktü benim göreceğimi gördüm. DEK'ler bonus artık benim için ne koparirsak hayırlısı.
korfez yine yapti yapacagini ve yagan karlarida eritti izmit merkezde bile korfez den cok brikim oldu aksam 9 dan sonra tik yok ne lanetli bir ilcesin sen .
acayip tipi var sıcaklık 0.5 şöyle 20 30 dk yağsa bembeyaz yapar
korfez yine yapti yapacagini ve yagan karlarida eritti izmit merkezde bile korfez den cok brikim oldu aksam 9 dan sonra tik yok ne lanetli bir ilcesin sen .
Merkezdeyim yağmur kar karışımlı yağıyor deli dehşet erime var çoğu yerde aynı şekil sıcaklık sorunu var
Aniden kar başladı tipi şeklinde yağıyor şuan
İzmit Gündoğdu da baya birikim var kaldirimla ara yol esitlenmis durumda
Aniden kar başladı tipi şeklinde yağıyor şuan
Tam konum