- Resmi Gönderi
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Yarın akşam saatlerine dikkat
Marmara’nın Doğusunda Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Bugün (Pazartesi) öğleden sonra Marmara’nın doğusunda (Kocaeli, Sakarya, Bilecik ile Bursa’nın doğusu) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
-
Kocaeli de hava kapandı,anlık gök gürültüsü var.Screenshot_2022-06-20-15-53-00-211_tr.gov.mgm.meteorolojihavadurumu.jpg
-
Yağış da başladı.
-
- Resmi Gönderi
Kazasız belasız Snowreis41
-
- Resmi Gönderi
THE_AZOR hocam geliyor demiştin, uyarı da geldi
Marmara‘nın doğusunda Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Beklenen Hadise
Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Yarın(Pazartesi) öğleden itibaren Sakarya çevrelerinde zamanla Kocaeli, İstanbul, Yalova, Bursa, Bilecik çevrelerinde beklenen sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2), Sakarya’nın kuzey ve doğusunda yer yer çok kuvvetli (51-80kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
27.06.2022 13:00-28.06.2022 06:00
-
- Resmi Gönderi
bursa gorukle suan cok guzel yagmur aliyor
-
- Resmi Gönderi
Marmaranin çok büyük bir kısmı ağır yağışlar alıyor ve almaya devam edecek .
-
- Resmi Gönderi
dark and cold Kocaeli demiştin abim.
Oraj baraj da soralım ustalara o zaman
Kocaeli Karamürsel Perşembe günü nasıl etkilenir veya etkilenir mi oraj yönünden?
Izlanda ?
-
MGM Temmuz Ayı sonuçları çıkmış
2022 Yılı Temmuz Ayı Ortalama Sıcaklıklarının 1991-2020 Normallerine Göre Mukayesesi
Bölgesel Değerlendirme
Marmara Bölgesi
Ortalama sıcaklıklar, Edirne çevresinde mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşirken; bölgenin diğer kesimlerinde mevsim normalleri civarında gerçekleşmiştir. Bölgenin Temmuz ayı uzun yıllar ortalama sıcaklığı 24.5 °C iken, 2022 Temmuz ayı 24.4 °C olarak gerçekleşmiştir. Bölgede en düşük sıcaklık 12.5 °C olarak Çorlu’da, en yüksek sıcaklık ise 38.9 °C olarak Lüleburgaz’da gözlenmiştir.
2022 Yılı Temmuz Ayı Alansal Yağış Raporu
Marmara
Bölgenin temmuz ayı yağışı 16.9 mm, normali 22.5 mm ve 2021 yılı temmuz ayı yağışı 20.6 mm'dir. Yağışlarda normaline göre %25, 2021 yılı temmuz ayı yağışlarına göre %18 azalma gerçekleşti.
-
Ya şimdi ben gece uyumayacağımda, sanki benim şansıma konumuma adam akıllı yağacakmış gibi davranıyorum. İsterse en şanslı konum olsun ben yine güvenmem şansıma.
Çünkü ben tecrübe ettim bu sene hiç oraj alamadım yine aynısı olacak bakın görün.
-
Bak bak çaktırmadan geliyorlar, görmüyoruz sanki.,😀Screenshot_20220810_204954_tr.gov.mgm.meteorolojihavadurumu.jpg
-
Bak bak çaktırmadan geliyorlar, görmüyoruz sanki.,😀Screenshot_20220810_204954_tr.gov.mgm.meteorolojihavadurumu.jpg
Radar hatası. O bölgede bulutlanma yok.
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Uyarı
Pazartesi günün ilk saatleri marmara bölgesinin genelinde şiddetli yağışlar mevcut ve oraj ihtimali %100 bölge genelinde gökgürültüsü yerel dolu yağışı ve sel ihtimali çok yüksek.
-