- Resmi Gönderi
10 dakikaliginada olsa bir anda gorus acisi neredeyse bir kac metreye indi. Sprey gibi fakat siddetli bir girişdi. Bir 10 sene daha beklerim
Suan orta siddette devam ediyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur10 dakikaliginada olsa bir anda gorus acisi neredeyse bir kac metreye indi. Sprey gibi fakat siddetli bir girişdi. Bir 10 sene daha beklerim
Suan orta siddette devam ediyor
Ustunuzden 30-40 km genisliginde sari turuncu bir dek bandinin(yuksekligini siz karar verin ) 15 dk boyunca tipi ve sprey yagisiyla ayni anda ortaligi toz duman alabora ettigini varsayalim fakat yagmur olsun. Girdigi anda sicakligi 2-3 degilde 8 derece düşürsün. Az onceki yagis bu sekildeydi radar vs bakamadim. Yarin ne olduguna bi goz aticam. Guzel aksiyondu. Catimiz 3 yerinden akiyor terasda ben elimde legenler kovalar iyi sabahlar
Bugün İstanbul'da orta şiddette yağış bekleniyor. Yağışlar özellikle öğle saatlerinde etkili olacak. Yağışın 15:00'ten sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Ecwmf modeli saat 16:00-17 civarı İstanbulun tamamında sıcaklığın 20-21 derece civarına ineceğini tahmin ediyor. Az daha sabır rüzgarda ecwmfye göre karayel yönünden özellikle kuzey bölgelerde kuvvetliScreenshot_2024-09-15-13-06-53-528_com.windyty.android.jpg
Merhaba bir sorum olacak, bu Kocaeli körfez ve gölcük taraflarının gündüz neyse de akşamın bu saati olmasına rağmen sıcaklığın hala 22 derecelerde olmasının sebebi nedir? Bu sene ilk defa böyle oldu normalde bu dönemde geceleri epey serin geçerdi, serinlik gelmesine rağmen sıcaklık hala 22 derece. Şimdiden teşekkür ederim. Marmara denizliyle bir ilgisi olabilir mi diyorum ama bilemedim
850 hpa da +12 olmasına rağmen gölcükte sıcaklık neden bu kadar yüksek Eren? Screenshot_2024-09-18-13-35-17-340_tr.gov.mgm.meteorolojihavadurumu.jpg
2 gündür geceleri üşüten bir hava var.
bugun balikesir merkez yagmurlu gosteriyordu lakin oyle olmadi
Marmara’nın Doğusu ile Batı Karadeniz’de Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Kocaeli, Yalova ve Bursa’da Pazartesi sabah saatlerinden itibaren Sakarya, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bartın, Bolu, Karabük ile öğle saatlerinden sonra Kastamonu ve Sinop’ta yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
30.09.2024 00.00-30.09.2024 23.00
Ay ortası ve sonrasında İstanbul'daki 850 hpa ortalamanın altına inmiş (şimdilik) . En azından sabretmemizin bir sebebi varens_image (30).png
Eren Rüzgar yönü karayel 500 hpada -30-32 850 hpa ise - 4 İstanbula kar yapar mı sizce? 🤣🤣 Şimdiden başladık kar konuşmaya.
Eren Rüzgar yönü karayel 500 hpada -30-32 850 hpa ise - 4 İstanbula kar yapar mı sizce? 🤣🤣 Şimdiden başladık kar konuşmaya.
Zor
Bolu-Kartalkaya Kayak merkezi
Uludağ’da kar yağmayacak diyorlardı. Ama kar başlamış son haberlere göre. Canlı kamera arıyorum