- Resmi Gönderi
Kocaeli sınırlarına ilk kar düşüyor bu sıralar. Sabaha Kartepe’de beyaz bir örtü olur.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKocaeli sınırlarına ilk kar düşüyor bu sıralar. Sabaha Kartepe’de beyaz bir örtü olur.
Cumartesi günü kesinlikle Uludağda olacağım Bursa'da yaşıyor olmanın en büyük avantajı Uludağ'dir bence 😃
bugun ince guzel bir yagmur olmus balikesirde. herkez cikmis yagmurun keyfini keyfini cikarmis. ben sabahladigim icin uyuyordum kacirdim. yegenim yagmurda basket oynams cok guzeldi dayi keske uyansaydin diyor.
Eren ne dersin 850 hpada - 6 - 7 varken gölcüğe yağış vermiş gfs kky felan olur mu pazar günü?
Eren ne dersin 850 hpada - 6 - 7 varken gölcüğe yağış vermiş gfs kky felan olur mu pazar günü?
Gfs değil de icon baktım -6 da kky olmaz
Gfs değil de icon baktım -6 da kky olmaz
bu sıstemı gfs de cok ıyı takıp ettım Eren sen bastan beri icon dedin zaten.
eger kazanan icon olursa bundan sonra icon agirlikli bakacagim. gfs yi uzun vadeye alicam.
gfs
marmaranin guneyinde alt seviye ruzgarlari kuzey yonlu olduguna takilmayin balkanlardan yuruyor. temelinde karayel kokenli.
egeden beslenen yuksek nemli bir 500hpa
durum bu.
marmaranin guneyi 500 mt ustunden itibaren kar taneleri gorulmesi muhtemel. yuksege cikildikca ortu olusacaktir. takip edicez bakalim kasimin son ceyreginde kar pesine dusmek benim icinde farkli bir gozlem olucak.
mehmet civan sisteme 120 saat kala icon bakiyoeum genelde
ekledm listeye Eren hocam.....
İcon bozmuş sanki İstanbula bişiy vermemiş ama keskin değişebiliyor bazen
İcon bozmuş sanki İstanbula bişiy vermemiş ama keskin değişebiliyor bazen
İstanbul'da zaten rakım sistemi olacak Anadolu yakasında Çamlıcada örtü ihtimali var onun dışında soğuk ve yağış aynı anda etkili olmadığından yağış bitmesine yakın kısa süreli kky ve konumuna göre sulu kar görebilirsin.