- Resmi Gönderi
Teşekkürler hocam rezalet resmen ne kadar kötü bi yerde yaşıyorum ya resmen kar yağmaması için herşey yapılmış gibi
Rica ederim. Nasip kısmet . Bu olmadı sonraki o olmadı sonraki. İlla yağar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTeşekkürler hocam rezalet resmen ne kadar kötü bi yerde yaşıyorum ya resmen kar yağmaması için herşey yapılmış gibi
Rica ederim. Nasip kısmet . Bu olmadı sonraki o olmadı sonraki. İlla yağar
6 saate bir değişen çıktılara fazla odaklanıyorsunuz. Tıpkı bu foruma geldiğim ilk yılımdaki gibi 😁
6 saate bir değişen çıktılara fazla odaklanıyorsunuz. Tıpkı bu foruma geldiğim ilk yılımdaki gibi 😁
En sıcak çıkabilir demiştim öğlen en sıcak gfs ana senaryosu çıkmış şaşırmadım
16 subat pazar gununun ilk saatlerinden itibaren marmaranin guneyinde izmir istanbul otoyolu ulasima kapanabilir.
guney marmara hazirlansin vortex tahminlerden min 2 kat fazla kutle olusturuyor. bu sekilde devam ederse marmara denizininde destegiyle beyazlariz. 30dbz ile basladi karadenizde.
35-40 dbz ye kadar uretecek.
ColdFire10 kubas a gidebilme imkanin varsa. 1 saat sonra orda yakalayabilirsin. manyas rakimi yetmeyebilir sistem icin
ColdFire10 kubas a gidebilme imkanin varsa. 1 saat sonra orda yakalayabilirsin. manyas rakimi yetmeyebilir sistem icin
Geçen gün oralardaydım abi , kubas , Çataltepe, hacı İbrahim güzel kar var , şuan çalışıyorum boşta olsam kacirmazdim sağol bilgilendirmen için
Kocaeli körfez bomboş
Konumumda hava biraz karardı gibi
Gebze anlık
Lakin iki sokak ötede olan sizde yok oda başka mesele
Kocaeli bugün boş geçecek gibi yarın akşamdan itibaren hareketli geçerse geçer
Kocaeli de kar yok bir de model kötü geliyor.İyice moralim bozuk.
Hocam yalova ya ne zaman kütle gelicek acaba
balikesir merkezde kar yagisi basladi