Kış genel olarak ılık geçebilir ama uygun sıcaklıkla şiddetli kar fırtınalarına neden olabilir dolaylı olarak
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
- Resmi Gönderi
el nino nina yeniden tanimlanmaya basliyor herhalde bu atlantik akintilari son senelerde bilinen tarihdekinin biraz gore biraz farkli diye okumustum bir yerde. fakat yinede billdigimiz senaryolarin yuzde 70 i kadar isabet li sanirim.
bunada amoc zayiflamasi diyorlar sanirim bir yerden takilmis aklima. bu eriyen buzullarin tatli suyu tuzlu sudan hafif oldugu icin batamiyormus boylelikle son 20 senedir bir yavaslama var bu (Atlantic Meridional Overturning Circulation) atlantik meridyen dolasiminda ve kuresel ruzgar dolasimini etkiliyor el nino ve nina karakter olarak guclenip daha tahmin edilemez bir hal aliyor. muş
tabi bunun uzerine daha onlarca kolerasyonada etki ediyor olabilir. -
Hayatımda ilk kez genel bir ayın tahminini yaptım. Zor oldu ama zevk verdi. Bu meteoroloji işi bağımlılık..
-
- Resmi Gönderi
Hayatımda ilk kez genel bir ayın tahminini yaptım. Zor oldu ama zevk verdi. Bu meteoroloji işi bağımlılık..
sadece meteoroloji degil cuhara buradan da bagliyiz ister istemez gonul bagi olusuyor. biriniz birinize birsey dese inan bizde uzuluyoruz. misal burada alisiyoruz her ne olursa olsun insanin gozu ariyor acaba cuhara ne yazmis yusuf ne demis mustafa abim ne demis ve diger herkes. kirmayin birbirinizi
cunku dusun disarida ki cogu arkadaslik dostluk hep bir cikar iliskisidir ama bizim burada kimin kimden bir cikari olabilir ki buradaki dostluklar inan bana hepsinden daha gercek daha degerli
-
sadece meteoroloji degil cuhara buradan da bagliyiz ister istemez gonul bagi olusuyor. biriniz birinize birsey dese inan bizde uzuluyoruz. misal burada alisiyoruz her ne olursa olsun insanin gozu ariyor acaba cuhara ne yazmis yusuf ne demis mustafa abim ne demis ve diger herkes. kirmayin birbirinizi
cunku dusun disarida ki cogu arkadaslik dostluk hep bir cikar iliskisidir ama bizim burada kimin kimden bir cikari olabilir ki buradaki dostluklar inan bana hepsinden daha gercek daha degerli
Sağol üstat iyi dedin. 😊
-
Günaydın arkadaşlar. Ağustos tahminim yayında.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Çok güzel bir yazı daha hazırladım.. TORKLAR hakkında
-
- Resmi Gönderi
eline sağlık cuhara
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ve okumak isteyen diğer arkadaşlar..
-
- Resmi Gönderi
cuhara güzel tahmin bende katılıyorum ancak 2.yarısı için vur kaç veya günü birlik sistemleri daha olası düşünüyorum 6.fazda iskandinav bölgesinde basınç artıyor ancak akabinde merkeze kaçan endeks var bu da bu ihtimali zayıflatıyor azorun üzerimize yatmasına veya yüksek basınç alanının batı avrupa hariç avrupada genişlemesine neden olabilir ayriyetten son hafta sağlamından bir afrika beklentim var

-
cuhara güzel tahmin bende katılıyorum ancak 2.yarısı için vur kaç veya günü birlik sistemleri daha olası düşünüyorum 6.fazda iskandinav bölgesinde basınç artıyor ancak akabinde merkeze kaçan endeks var bu da bu ihtimali zayıflatıyor azorun üzerimize yatmasına veya yüksek basınç alanının batı avrupa hariç avrupada genişlemesine neden olabilir ayriyetten son hafta sağlamından bir afrika beklentim var

Senin bu tahminin neden bir çok amatör tahminciden ayrı.
-
- Resmi Gönderi
Senin bu tahminin neden bir çok amatör tahminciden ayrı.
Bilmem
-
Bilmem
Vur kaç sistemler sağlam olabilir mi serinleme açısından kısa sürelide olsa
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İs.YB. Aktif gözüküyor 2. yarıda atr değeri artarsa dedigim gibi olabilir
-
- Resmi Gönderi
Vur kaç sistemler sağlam olabilir mi serinleme açısından kısa sürelide olsa
Bu sıcaklardan sonra iyi gelir

-