Bu sıcaklardan sonra iyi gelir
Net konuş eren hiç sevmiyorum ağzında baklavayla konuşanları
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sıcaklardan sonra iyi gelir
Eren gece serinlemelerini ne zaman bekliyorsun ben kabaca biliyorum ama sen tarih daha iyi tutturursun herhalde Eren
Gelir kardeşim
Gelir kardeşim
Yazın günübirlik serinleme çoğunlukla olan bir şey eren zaten kış sistemi değil bunlar. 1 gün serinleme yaz için ortalama serinlemedir.
Süreki ötelenen bir şeyler var gibi önce 14-15 ağustos şimdi 16-17 Ağustosa kaydık
yavas yavas tahminler dusmeye basladi bu sene sanki bereketli olacak gibi hissediyorum ne dersiniz bomba gibi bir kis olacakmi.
her sene bunu hissederim olmazsada seneye derim ![]()
15 ağustos veya sonrası serinleme bekliyorum.
15 ağustos veya sonrası serinleme bekliyorum.
evet yusuf hadi insallah bakalim tahminin tutar umarim ama sunu unutma her serinleme ardina daha sicak demek
atmosfer kendini her zaman dengeler ortalama sicakliklar hep kendini dengeler gordun dimi gecen son yuzyilin sayili temmuz sistemlerinden birini aldik ardina yuzde 5 e dustu nem olusan koridordan 5 gun boyunca 70km ruzgar esti ormanlar yandi. bazende dengelerin cok bozulmamasi gerekir ama ufak bir serinlemede kotu olmaz hani ama ole 14 dereceler olmasin 5-7 derece sogusun kafi
takipteyim.![]()
![]()
![]()
Batı Avrupa ve Batı ABD'de çok #sıcak bir yaz oldu ama orta menzilli verilere ve bizim mevsim öncesi modelimize göre en azından bu yaz için en kötüsü geride kalmış olabilir, çünkü her iki bölgede de sıcaklık çekirdeği doğuya kayıyor. Orta Asya da sıcak olmuş ama sıcaklık orada daha uzun sürebilir.
-Judah Cohen
Bakalım nasıl evrimleşecek daha Eren en azından sıcak havayı yok etmiş poyrazla beraber.
15 ağustostan sonra sıcak atak gelmesi pek mümkün değil. Sistem olmasa bile afrika atağı olacağını düşünmüyorum
İyi akşamlar arkadaşlar. Oluşturduğum grafik nasıl sizce?
Kaynak noaa grafik yapay zekayla oluşturuldu sanirim