- Resmi Gönderi
cografyaciburak ilk sorumu bırakıp kaçayım hocam. ?. Beklediğiniz sistemin şekline göre ülkenin güney şehirleri kar alabilir acaba? Sizi x forumdan da takip ediyordum bu arada. Tekrardan hoş geldiniz. Şeref verdiniz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturcografyaciburak ilk sorumu bırakıp kaçayım hocam. ?. Beklediğiniz sistemin şekline göre ülkenin güney şehirleri kar alabilir acaba? Sizi x forumdan da takip ediyordum bu arada. Tekrardan hoş geldiniz. Şeref verdiniz.
cografyaciburak saygımız sonsuz ama 87 ve 87 yarısı felan demek şimdiden ne kadar doğru neye göre gfs nin öğle güncellemesine göre referans alacak isek vay halimize şubat 10 sonrası çorba durumunda şuan ecmde çözemedi 10-12 sonrasını.
Hiçbir tahminci model çıktısına göre tahmin yapmaz
Bu ****forum gerçekten bitmiş biri Burakı sordu Semih in yanına gitti diye mesaj yazdım beni banladı ..isliğin teki.
Hocam konunuz hayırlara vesile olsun umarım sistemleri inşallah silsile almak nasip olur.Kendi bölgem güzel bir açılış yaptı devamını da inşallah hep birlikte ülkecek nice sistemlere diyerek alırız hayırlı olsun tekrardan başarılar diliyorum. cografyaciburak
burak bey hosgeldiniz.
hadi hayirli olsun
hadi hayirli olsun
Sağol mesut hocam
cografyaciburak hocam foruma Öğretmeni olduğunuz o güzel coğrafya dersi edasında katacağınız bilgileri dört gözle bekliyor olacağız inşallah. Tekrar hoşgeldiniz ...Vay be ... sanki bir an 2010 senesine dönüverdim. O zamanlar ... forumda Efsane-Semih ve tarantula yazar ben de normal bir üyeydim. Kim derdi sene 2021 olacak da aynı forumda hep beraber bir araya geleceğiz ...kadere bak cografyaciburak burak ve Red Fox hocamız da aramıza gelince bizi kimse tutamaz Allah’ın izni ile ...???
hocam yanlış anlamazsanız birde Arife Tarif hoca gelse güzel olurdu
cografyaciburak hocam foruma Öğretmeni olduğunuz o güzel coğrafya dersi edasında katacağınız bilgileri dört gözle bekliyor olacağız inşallah. Tekrar hoşgeldiniz ...Vay be ... sanki bir an 2010 senesine dönüverdim. O zamanlar ... forumda Efsane-Semih ve tarantula yazar ben de normal bir üyeydim. Kim derdi sene 2021 olacak da aynı forumda hep beraber bir araya geleceğiz ...kadere bak cografyaciburak burak ve Red Fox hocamız da aramıza gelince bizi kimse tutamaz Allah’ın izni ile ...???
2010 da normal üyeydim hala normal üyeyim kadere bak.
Bu arada hocam hoşgeldiniz kadro sağlam olunca ellerimiz titriyor.
cografyaciburak Hoşgeldiniz .Sizi de aramızda görmek bizleri mutlu etti.
Başarılar hocam
Burak hocam aramıza hoş geldiniz. Ayağınız uğurlu gelir de inşallah güzel bir sistem de gelir bizlere!.
burak hocam hosgediniz...
cografyaciburak hocam şubat tahmininiz başarıyla devam ediyor. Şubat dönemi harika görünüyor. Tebrikler.