- Resmi Gönderi
Bu konu üzerinden Kıbrıs'lı arkadaşlarımız sorularını ve yorumlarını yapabilirler. Anlık haberleri verebilirler. Meteorolojiyle alakalı sohbetlerini edebilirler.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu konu üzerinden Kıbrıs'lı arkadaşlarımız sorularını ve yorumlarını yapabilirler. Anlık haberleri verebilirler. Meteorolojiyle alakalı sohbetlerini edebilirler.
Bu konuya Azerbaycan da eklense?
Bu konuya Azerbaycan da eklense?
Yani aslında ikisi farklı coğrafya biraz tuhaf olur diye düşünüyorum ama formda benden başka kıbrıslı vede yanılmıyorsam pek azerbaycanlı kardeşimiz olmadığı için birleştirilebilir konular.
18 yıl önce tuttuğum notların bir kısmı. vay bee herşey hayal oluyor ama ölüm gerçek.
18 yıl önce tuttuğum notların bir kısmı. vay bee herşey hayal oluyor ama ölüm gerçek.
Guzel bir anı olmuş ..14-15 yaşında bir kaç günlük not.
Merak oluyor belli bir zaman not tutuluyor..Sonra genelde hayat mücadelesine dalan insan unutuyor gidiyor, bırakıyor.
Sağ kenar kıt kanaatta olsa okumayı başardım Cat pat OGUZHAN
Eline sağlık
Ben bu konuyu nasıl görmedim yav geç oldu ama hayırlı olsun
Oguzhan abi dışında bu konumda yaşayan yok sanırım
Oguzhan abi dışında bu konumda yaşayan yok sanırım
aynen
Guzel bir anı olmuş ..14-15 yaşında bir kaç günlük not.
Merak oluyor belli bir zaman not tutuluyor..Sonra genelde hayat mücadelesine dalan insan unutuyor gidiyor, bırakıyor.
Sağ kenar kıt kanaatta olsa okumayı başardım Cat pat OGUZHAN
Eline sağlık
abi aslında daha çok var bunu sadece bir örnek olarak attım hatta 2004 den daha eski yıllarda var not tuttuğum tabi onlar ev taşırken falan kayboldu. Yani İlk başlangıç tarihi 90 lı yıllara kadar dayanıyor. son not tuttuğum tarihte 2013 sonrasında aynen dediğin gibi hayat mücadelesiydi derken vazgeçtik.
Sezonun ilk cephe yağışını aldık bugün. Bazı yerlerde hortumda çıktı.
Dün kıbrısın kuzey batı açıklarında kaydedilen deniz hortumu. Yaklaşık 15 dk sürmüş.
Çok derin bir siklon veya rüzgar hızı yoktu aslında
17-18 derece arası akdeniz
Oguzhan eline sağlık abim, geçmiş olsun..Kazasız belasız geçmiş gitmiş..