Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Norveçte bir dağ buzulu Sene 2005
2022
-
Saçımı kökten kestirdim nasılım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sen nası 18 yaşındasın ben onu anlamadım.En az 5-6 yaş daha olgun gösteriyosun rahat bi 25 havan var yani.
-
Ben 18 yaşındaki foroğafımı koysam buraya millet korkar çok zayıftım aşırı derecede. ki sima olarakta 15 16 yşşında derdiniz 19 yaşında boy 1.76 kilo 48 di 19 yaşından sonra boyum uzadı şimdi 1.78
bu fotoğraf 18 tipi değil. en az 23 24 yaşında duruyor
kafaya sanki birşey geçirmiş gibi duruyor .Sima yüz hatları erken kartlaşmış. Genetik yapısal 18 yaşındaki elamanın yüzü körpe olur çocuksu durur yüz. Büyük gösteriyor
-
Vay yaso hocam hoşgeldin.
Hoşbulduk kardeşim benim 😊
-
5. Sınıfa gidiyorum konu açılınca aklıma geldi ::) gülmeyin ama Eskişehirdeyim sene 1999 2000 dönemi.
5. sınıfta sınıfça tartılıyoruz. herkes tek tek tahtaya çıkıp tartılıyor öğretmen başımızda Sınıfta kızlarda dahil en zayıf ben gelmiştim. bana kiloda en yakın olan kız 21 kilo gelmişti boydada erkeklerde ya en kısaydım yada en kısa olanla eşittik 5. sınıfta 17 yada 18 kiilo gelmiştim şaka gibi demi
7. sınıfta boy 1.42 gelmişti yine çok zayıftım kilomu bilmiuyorum
yaş 14 2004 te lise 1 de boyum 1.48 di babam milimetrik ölçerdi kar kalınlığını ölçer gibi. bıçakla
Samsuna gelmedende ölçtürdüm senin boy 1.77 değilmiydi dedi yok dedim falan derken kalk dedi ölçem . BOY .1.78 cm 6 milim ölçtü peder ::) hassas kantara çıktım 1.78 çıktı direk
şimdi boy 1.78 cm 6 milim . kilo 75 2011 de 66 kiloydum .Kemik yapım ince kemiklerim ince .Bence en önemli şeylerden biri kemik yapısı ..
15 ayda 1 kilo almadan geldim ya askerden askerden sonra aldım kilo
-
Hoşbulduk kardeşim benim 😊
Hocam model paylaşmayı özledim seninle beraber Winter hocamızın çizimleri filan Bu sene zaman buldukça paylaşmaya devam edicem tabiki
-
- Resmi Gönderi
Ben 18 yaşındayım ama millet beni 15-16 zannediyor çok kötü bir şey gerçekten küçük göstermek
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Hocam model paylaşmayı özledim seninle beraber Winter hocamızın çizimleri filan Bu sene zaman buldukça paylaşmaya devam edicem tabiki
>>>WinteR<<< alo alo ses ver
-
Ben 18 yaşındayım ama millet beni 15-16 zannediyor çok kötü bir şey gerçekten küçük göstermek
18’de ben de öyleydim taa ki sakal çıkana kadar, 12. sınıfta kayıt için dershaneye gittiğimde 8. sınıf kitaplarını gösteriyordu kadın bana 😅
Şuan sadece 1 yıl geçmesine rağmen sakal sayesinde 15 gözüken tipim 18 oldu
-
- Resmi Gönderi
18’de ben de öyleydim taa ki sakal çıkana kadar, 12. sınıfta kayıt için dershaneye gittiğimde 8. sınıf kitaplarını gösteriyordu kadın bana 😅
Şuan sadece 1 yıl geçmesine rağmen sakal sayesinde 15 gözüken tipim 18 oldu
Ben sakalı kestim 1 hafta önce uzamasını bekliyorum takipteyim hızlı uzasın diye jiletledim de
-
Şimdi daha çok genç olduğun için küçük göstermenin kötü bişey olduğunu düşünebilirsin.Ama yaş mesela 30 ları falan bulunca bi 15-20 sene sonra falan küçük göstermek isteyceksin.🙂
-
- Resmi Gönderi
Ben 17 yaşında yani bir sene önce hemen hemen 1.93 boy 108 kiloydum 🤡
Şu an 1.93 ve 85 kiloyum
-
Accuweather Türkiyeyi dışlamış boyama yapmıyor . Yani Türkiyeyle hiç ilgilenmemiş. tahmin yapmaya bile tenezzül etmemişler. etmesse etmesin çokmu lazım
-