- Resmi Gönderi
Gfs umarım münferit olursun
Tek ve eski model sanırım.. Münferit sayılabilir Mustafa
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGfs umarım münferit olursun
Tek ve eski model sanırım.. Münferit sayılabilir Mustafa
Mükemmel bir kar alıyoruz darısı tüm illere
Foto konusuna attım ama bakan yok fazla sanırım buraya aynı başlıkta bir daha atıyorum
Beni hasta edecek virüs daha doğmadı ki virüslü değilim
İstanbul Avrupa yakasına muazzam kütle geliyor beyler 😅
Foto konusuna attım ama bakan yok fazla sanırım buraya aynı başlıkta bir daha atıyorum
Dedim ya, galeri de pek göze batmıyor,gören olmuyor fazla ..
Burası adres
Ben Yatayım Sabah Erken Kalkıp Maç Görevi Var.Görevden Gelip Akşamda İşe Gidecem Yoğun Tempoya Devam. Herkese Hayırlı Geceler 😊😊
18 19 sisteminde kuru soğuk olmaz değil mi en azından görsel açıdan güzel kar yağışı olur mu
18 19 sisteminde kuru soğuk olmaz değil mi en azından görsel açıdan güzel kar yağışı olur mu
Marmara ya yaz abim, sorumlu arkadaşlar bakarlar
[Önümüzde ki 18 sistemi adına ufak bir analiz]
Trakyanın bir kısmı hariç bütün kuzey kıyılar kar alma potansiyeline sahip sahillerde tutucu bir kar beklemiyorum tutsa dahi cıvık olur onun dışında 200+m rakım'da garanti tutacağını düşünüyorum , yağışın karadenizde orta karadenizin bir kısmı hariç diğer yerlerde yoğun-orta olacağını düşünüyorum batı karadeniz 5-15 cm arası alabilir bölgesel olarak doğu karadenizde 5-15 cm arası alabilir orta karadenizin bir kısmı 0-10 cm arası alabilir onun dışında boşlukta kalabilecek yerler var.
İstanbula özel olarak bakarsak eğer 18 i akşamında başlayacak olan kar sahillerde cıvık ince bir örtü yapabilir . +200 rakımda ise örtü garanti diye düşünüyorum
Sistem ömrünü 20 sinde tamamlayacak yağış bakımından.
lütfen onayimi acarmsnz volkanik yerine birsey yazca.
Sizce meteorolojiyi nasıl etkileyecek
lütfen onayimi acarmsnz volkanik yerine birsey yazca.
Yazamadan patladi volkan galiba.
Sizce meteorolojiyi nasıl etkileyecek
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Tsunami yapar dalga boyu yükselir
Tsunami yapar dalga boyu yükselir
Yanlış anlattım kül bakımından havayı nasıl etkiler önümüzde ki yıl mı artık ne zamansa böyle havada soğumalar gibi
Yanlış anlattım kül bakımından havayı nasıl etkiler önümüzde ki yıl mı artık ne zamansa böyle havada soğumalar gibi
Onu bilim adamları söylesin