- Resmi Gönderi
Yanlış anlattım kül bakımından havayı nasıl etkiler önümüzde ki yıl mı artık ne zamansa böyle havada soğumalar gibi
Denizin içinde patlayan volkan değil mi bu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYanlış anlattım kül bakımından havayı nasıl etkiler önümüzde ki yıl mı artık ne zamansa böyle havada soğumalar gibi
Denizin içinde patlayan volkan değil mi bu
patlayan volkan denizalti volkanı
Atmosfere kul sactimi
Hayırlı geceler
yasar55 KemalBerkay muhammet99 Favorite hosgeldiniz..
İyi geceler herkese
Hayırlı geceler
Sinan abi lütfen onayimi Acar mısın habire soru sormucqm kimseyle laf dalasina girmicem iyi geceler
Hayırlı sabahlar herkese yatma zamanı geçmiş
Hayırlı sabahlar herkese yatma zamanı geçmiş
Abi sana da
benim onayı açar mısın lütfen
Auckland Üniversitesi Çevre Okulu'ndan Profesör Shane Cronin, Yeni Zelanda Bilim Medya Merkezi'ne aynı volkanın tarihsel patlamaları üzerine yaptığı araştırmayı, mevcut patlama olayının haftalar veya aylarca sürebileceğini ve buna benzer büyüklükte patlamalar olabileceğini söyledi. 15 Ocak 2022 olayı mümkün."
"Patlamanın Tongatapu'da ve Ha'apai adalar grubunda önemli ölçüde kül düşüşüne (10 santimetreye kadar) neden olması muhtemeldir" dedi. "İçme suyu kaynaklarının eski haline getirilmesi için yardıma ihtiyaç duyulacak. Tonga halkı ayrıca daha fazla patlama ve özellikle kısa sürede tsunami için uyanık kalmalı ve alçak alanlardan kaçınmalıdır."
bu arada patlama 2 adet cuma gunude ufak capli bir patlama olmus buyuk patlamadan once. ve 105 bin kisinin yasadigi adalar grubu su alti yanardagindan 30km mesafede imis
Link atarmsn
hocam iyi yağmış oraya ya ben bolamandayım iç kesimlere gittikçe 10 15 cm dize kadar gelen örtü var da kıyılar fos
Kütle Fatsa tarafını sıyırdı tam Ordu'nun merkezine oturdu büyük ihtimalle o yüzden
Hayırlı sabahlar
Herkese hayırlı günler
Keşke uyumasaydım..
Sabah modellerine baktık sıra mgm de ne verecek bakalım