- Resmi Gönderi
Bu iki kavram bu aralar kullanılmalı ve anlamı öğrenmeli
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu iki kavram bu aralar kullanılmalı ve anlamı öğrenmeli
ArdaAlper resime bakarak mi çizdin yoksa direkt aklından mı
Önce aklımdaki ile yaptım sonra baktım yarım kaldı resmini açıp çizdim
Manchester City'yi taşıyan uçak rüzgârdan resmen ilerleyemiyor. Manchester'a iniş yapamayan uçak Liverpool'a iniş yapmış.
ArdaAlper eline sağlık, güzel olmuş,devam et yapmaya..
ArdaAlper mustafa abide cizer farkli farkli. tam bilmiyorum ne oldugunu ama boyle ustuste 2 kagitmi koyuyor yada oylemi gorunuyor tam anlatamadim kendiside burada gerci .
ArdaAlper mustafa abide cizer farkli farkli. tam bilmiyorum ne oldugunu ama boyle ustuste 2 kagitmi koyuyor yada oylemi gorunuyor tam anlatamadim kendiside burada gerci .
Galeriye atmıştim bir kac tane..
Tek A-4 kağıdı ama iş bitince bazıları kesilir ve öyle bir görsel meydana çıkar ..
evet iste bunlar
mehmet civan abim önceden çok yapardım bugün de canım çok sıkıldı tekrardan yapayım dedim bi tane daha yapmıştım da sınıf karantinaya girince okulda kaldı 🙃
Whisper abim bi ara ben de yapardım 3 boyutlu resimler LGS falan derken unuttuk beee
mehmet civan abim önceden çok yapardım bugün de canım çok sıkıldı tekrardan yapayım dedim bi tane daha yapmıştım da sınıf karantinaya girince okulda kaldı 🙃
Whisper abim bi ara ben de yapardım 3 boyutlu resimler LGS falan derken unuttuk beee
resim bir yetenek bende hic yok. 52 den tavsani zor cizerim
dersler onemli tabi. ama keyif aldigin bir seyle biraz ugrastiginda motivasyonun artar diye biliyorum. gerci sen kitap defter aralarina karaliyosundur...
resim bir yetenek bende hic yok. 52 den tavsani zor cizerim
dersler onemli tabi. ama keyif aldigin bir seyle biraz ugrastiginda motivasyonun artar diye biliyorum. gerci sen kitap defter aralarina karaliyosundur...
Cidden çizerken rahatlıyor insan defterlerimin kenarlarında var bir kaç şeyler eskiden bi dosyam vardı 100'den fazla resim vardı içinde o aralar çok çizerdim
Cidden çizerken rahatlıyor insan defterlerimin kenarlarında var bir kaç şeyler eskiden bi dosyam vardı 100'den fazla resim vardı içinde o aralar çok çizerdim
Ben bi edebiyat dersinde BJK takım otobüsünü çizmiştim kağıda, kağıdı tam açınca otobüs uzuyodu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu defa güzel yazmışsın Yerguney hocam
Profilo konabilir mesela
Bereketli olsun inşallah
Whisper çizdiğin resimler gözümden kaçmadı dayı. Yarın ders ver bir şeyler öğrenelim 😜