- Resmi Gönderi
Whisper çizdiğin resimler gözümden kaçmadı dayı. Yarın ders ver bir şeyler öğrenelim 😜
Ucreti benim iibana 😎
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWhisper çizdiğin resimler gözümden kaçmadı dayı. Yarın ders ver bir şeyler öğrenelim 😜
Ucreti benim iibana 😎
Herkese hayırlı geceler diliyorum
Hayırı geceler
Herkese hayırlı geceler diliyorum
Hayırı geceler
Hayırlı geceler olsun
Sen hüzünlüsün diye Dünya durup sana yol vermeyecek
Biden:
Rusya, önümüzdeki günlerde Ukrayna'ya saldırı için hazırlık yapıyor. Kiev'i hedef alacaklarını bekliyoruz.
Rus rublesi dolar karşisinda %12 deger kaybetti.
Biden:
Rusya, önümüzdeki günlerde Ukrayna'ya saldırı için hazırlık yapıyor. Kiev'i hedef alacaklarını bekliyoruz.
Rus rublesi dolar karşisinda %12 deger kaybetti.
Ukrayna'ya çok yardım yaptık, boşa gidecek diye korkuyor Bidon
Ukrayna'ya çok yardım yaptık, boşa gidecek diye korkuyor Bidon
Bence Putin'e yapacaklarinin bedelini agir odersin diyor .
Abd çok sinsi... Amacı rusya ekonomisini çökertmek yoksa dünya savaşı falan olacağı yok
Abd çok sinsi... Amacı rusya ekonomisini çökertmek yoksa dünya savaşı falan olacağı yok
Ukranya meselesi cok onemli orda kaybeden tarafin duyanin her yerinde eli zayifayacak.Ornegin rusya isgal girisiminde basarisiz olursa Suriye de tek bir rus askeri kalmayabilir, tum hava sahasinin kontrolu Abd ye gecer.Ya da rusya basarili olursa Macron un Nato nun eski gucunde olmadigini bu yuzden Ab ordusu kurma hayali gerceklesebilir.Abd guc kaybeder.
Ukranya meselesi cok onemli orda kaybeden tarafin duyanin her yerinde eli zayifayacak.Ornegin rusya isgal girisiminde basarisiz olursa Suriye de tek bir rus askeri kalmayabilir, tum hava sahasinin kontrolu Abd ye gecer.Ya da rusya basarili olursa Macron un Nato nun eski gucunde olmadigini bu yuzden Ab ordusu kurma hayali gerceklesebilir.Abd guc kaybeder.
Bu durumdan Rusya zararlı çıkar bence çok pis tufaya gelecekler
Putin boş adam değil.. Şakaya da gelmez,hafife de asla alınmaz.. Tilki kadar da kurnazdır..Bir planı vardır mutlaka
Günaydın Ailesi😊😊
Günaydın Ailesi😊😊
Günaydın, tünaydın
Bu kadarıda yapılmaz Cidden vicdansızlar
İlginç bir olay Sibirya T.Y.B(GUGUL)