- Resmi Gönderi
nukleer santraldeki yangin sondurulmus. buyuk bir felakete yol acabilirdi. gerci oralarda catisma surdugu surece tehlike hala var.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturnukleer santraldeki yangin sondurulmus. buyuk bir felakete yol acabilirdi. gerci oralarda catisma surdugu surece tehlike hala var.
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
Tamam ölecez de radyasyonda istemiyorum yani
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
aleykümselam hayırlı cumalar
Aleykumselam, hayırlı Cumalar herkese.
Kudüs Fatih’i Selahaddin Eyyübi’nin 829. Ölüm Yıldönümü Allah Tekrar Rahmet Eylesin
Bünyamin sürmeli abim ege bölgesine çok kurak geçecek diyor ancak martın ilk yarısı beklenen yağış bir çok modelde ortalama 50-80 mm mart ayının normali ise 64
Sistem yaşanırken gebzede olucam Whisper, sen de oralardasın sanırım dayı
Sistem yaşanırken gebzede olucam Whisper, sen de oralardasın sanırım dayı
Ben kaçacak gibiyim Afyon'a abim.. Bunaldım burada,3_4 yağışı da kaçırdım burda yağmur Afyon'da ise hep kar vardı
Kalırsam yazarım buradan bi görüşmek nasip olur inşallah.
Yaz gelsin artik
Oyun oynarken ping çıkması kadar sinir bozucu bir şey olamaz ya. Resmen stres topu oluyorum evin içerisinde adam akıllı modem alacak param yoksa hiç modem almam giderim 12 GB İnternet(mobil veri) alırım daha iyi
Böyle bir tweet paylaştım bakalım kim ne diyecek 😃😃
Ben kaçacak gibiyim Afyon'a abim.. Bunaldım burada,3_4 yağışı da kaçırdım burda yağmur Afyon'da ise hep kar vardı
Kalırsam yazarım buradan bi görüşmek nasip olur inşallah.
ev arkadaasim kutahyadaydi dun bugun simdi geldi. resim cekmis bi avuc kar kristalize yada yaprak seklinde degil boyle top top neden bu sekilde diyor bilemem sitede bilen birine sorayim dedim ?
Bana Whisper dayımdan başka kimse cevap vermiyor veya yorumumu beğenmiyor nedense
ev arkadaasim kutahyadaydi dun bugun simdi geldi. resim cekmis bi avuc kar kristalize yada yaprak seklinde degil boyle top top neden bu sekilde diyor bilemem sitede bilen birine sorayim dedim ?
İyi bilenler vardır bu konu hakkında..Ben sadece kar tanelerinin asla birbirlerine benzemediği biliyorum o kadar