- Resmi Gönderi
Herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHerkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun
Hoşgeldin,seninde başkanım
Senine başkanım
Hava sıcakılıkları çok yükselmesin yeter bana 25-30 ideal bana o kadar sıcakta durulmuyor
Geçtiğimiz sezondan bir kare bırakalım da içimiz serinlesin biraz :))
bayraminiz kutlu olsun arkadaslar. istnbuldaydim 2 gun inanilmaz hava olaylari oldu dun gece sabaha kadar uyumadim. daha once boyle bir simsek yildirim aktivitesi gormemistim.
bayraminiz kutlu olsun arkadaslar. istnbuldaydim 2 gun inanilmaz hava olaylari oldu dun gece sabaha kadar uyumadim. daha once boyle bir simsek yildirim aktivitesi gormemistim.
İyi bayramlar hoşgeldin ..
Görmedim demezsin artık sende yaşamış oldun Mehmet
İyi bayramlar hoşgeldin ..
Görmedim demezsin artık sende yaşamış oldun Mehmet
hosbulduk mustafa abi.
bu sene sukur her seyi gordum iyi bir senydi olmaya devam ediyor. bu arada sel olmus sanirim bazi bolgelerde. gecmis olsun
hosbulduk mustafa abi.
bu sene sukur her seyi gordum iyi bir senydi olmaya devam ediyor. bu arada sel olmus sanirim bazi bolgelerde. gecmis olsun
İstanbul dahil, Balıkesir senin memleket, Bilecik, Ankara, Eskişehir ve birniac yer daha var aklımda kalmadı..
Lakin Bilecik'te annesini kurtarmak için suya atlayan kişi yaralı çıkarılmış, maalesef annenin daha ileride cansız bedenine ulaşılmış
hosbulduk mustafa abi.
İstanbul dahil, Balıkesir senin memleket, Bilecik, Ankara, Eskişehir ve birniac yer daha var aklımda kalmadı..
Lakin Bilecik'te annesini kurtarmak için suya atlayan kişi yaralı çıkarılmış, maalesef annenin ise daha ileride cansız bedenine ulaşılmış
Lakin Bilecik'te annesini kurtarmak için suya atlayan kişi yaralı çıkarılmış, maalesef annenin ise daha ileride cansız bedenine ulaşılmış
TÜM HAVALARINSESİ AİLESİNİN KURBAN BAYRAMINI TEBRİK EDER BEMBEYAZ BAYRAMLAR GÖRMEK DİLEĞİYLLE
Bayramda İstanbul’dasın nasip biz İstanbul’a uzağız Mehmet bir dahakine denk geliriz İnşaALLAH
TÜM HAVALARINSESİ AİLESİNİN KURBAN BAYRAMINI TEBRİK EDER BEMBEYAZ BAYRAMLAR GÖRMEK DİLEĞİYLLE
İyi bayramlar, hoşgeldin. Allah ömür verirse o bayramlarda geliyor