- Resmi Gönderi
adam sol ust koseye bakiyor bir tanesini gorebildim mustafa abi oda direk
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturadam sol ust koseye bakiyor bir tanesini gorebildim mustafa abi oda direk
adam sol ust koseye bakiyor bir tanesini gorebildim mustafa abi oda direk
Bende adamı yukarı bakar gibi görüyorum dikkat edince ama arkası yok,çocuk,kadın ben göremedim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Adamla bebegi gordum direk bebegin agzinda emzik var hatta. Kadinin da saclarini tek gordum.
Hayırlı sabahlar
Napıcaksın kışı daha kaç ay var
Ben sadece kışı seviyorum abim ondan eeee varmı Ufuk’ta güzel şeyler abi nasıl olucak bu sene kış
Hemen atem
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu saçmalık resme bakmazsan dönüyor bakarsan duruyor
corona yine türedi 2 doz sınovac olmuştum 3. doz olucam bugün yan tesir yapacakmı bakalım heyecan bastı ayrıca site çok güzel olmuş ^^
Whisper abi ay gibi parlıyorsun
corona yine türedi 2 doz sınovac olmuştum 3. doz olucam bugün yan tesir yapacakmı bakalım heyecan bastı ayrıca site çok güzel olmuş ^^
Ben hiç olmadim ve olmayacağım
Bende
tercih
Sitenin yeni hali harika olmuş eline sağlık Mahmut Sami abi ve emeği geçen herkes
Avrupada sıcaklardan dolayı 4224 kişi hayatını kaybetti.
İngiltere'de İST TARİHİ, geçici, sıcaklık rekoru: 40.2 °C. Normal bir iklimde sıcaklık düşünüldüğünde bu ülkede imkansız. Detaylar yazıda : https://to.meteoradar.ro/afc492