Petrol şansı bizde de olsa keşke
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Bolu'da haziranın başından bu yana 7 veya 8. Su kesintisi yaşanıyor. Haziranda 5 defa kesilmişti. Öğlen 1 den beri yok.
-
Zonguldak’ta Covid-19 vakalarında korkutan artış!Zonguldak’ta Covid-19 vakalarında korkutan artış! - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Enfeksiyon Hastalıkları ve…www.sozcu.com.tr
-
Bolu'da haziranın başından bu yana 7 veya 8. Su kesintisi yaşanıyor. Haziranda 5 defa kesilmişti. Öğlen 1 den beri yok.
Zonguldak'ta da elektrik kesintileri çok sık oluyor
-
Midye yenmez bu zamana kadar yemedim dahada yemem hayvan pisliğini
Aynen bende yemedim yemeyi düşünmüyorum
-
- Resmi Gönderi
Ne biçim bir sıkıntı var acaba? Koskoca kentte bu olmamalı,şu sıkıntısı varsa onu anlarım,ara ara belli saatlerde kesintiler olabilir ama bu sıkıntı ile alakalı değil sanırım
Allah yardım etsin, susuzluk çok zor
-
antalya civarı ege hattı akdeniz hattı 10 gün boyunca ciddi derecede yangın riski var antaya 42 dereceye kadar çıkacak hava nemsiz orman çatır çatır yanar çok dikkatli olunmalı
zaten ha bire yanıyor biyerler nem oaranı % 5 10 larda
-
Aynen bende yemedim yemeyi düşünmüyorum
Ben de bu yaz yemeye başladım, tanesinin 50 kuruşa satıldığı dönem ilk kez denemiştim ve kusmuştum ama bu sene bi bağımlılık yaptı 🙂
-
- Resmi Gönderi
Fena yerim,bir tepsi koysunlar limonla pata KUTE dalarım tepsiye.
Lakin hacminden büyük fiyatlara satılıyor oda başka mesele ..
-
Senin hastalıkta benim için hamsi bir tava koysunlar yerim
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
abi kilosu 350-400 tl olsa yinede pata küte yermisin?
-
- Resmi Gönderi
abi kilosu 350-400 tl olsa yinede pata küte yermisin?
Komik fiyatları, içinde 10-15 pirinç var, gramda tutmaz fena pahalıya satılıyor ..
Kilo satan görmedim , kilosu kaça geliyor veya gelir bilmem.
Ben pahalı diye yemem ..Şu anda da pahalı zaten.
-
- Resmi Gönderi
Araya bir hayırlı geceler yazayım
-
Komik fiyatları, içinde 10-15 pirinç var, gramda tutmaz fena pahalıya satılıyor ..
Kilo satan görmedim , kilosu kaça geliyor veya gelir bilmem.
Ben pahalı diye yemem ..Şu anda da pahalı zaten.
sizin oradada 100 tl falandır herhalde en fazla. Burda 350-400 civarı. Bide tavayla hamsi yiyorum falan denilince bi afalladım yani. Ben burda tavayla hamsi yesem bütün ay hamsiler için çalışmam gerekecek herhalde Ay sonuna doğruda kendimi tavaya koyup hamsi gibi oynama başlarım
-