Sohbetimiz Bol Olsun

• Mevsim Yaz olunca genellikle hava durgun olduğundan, forum sakin oluyor böyle olunca benim de foruma fazla giresim gelmiyor.

benim böyle düşünen arkadaşlara bir eleştirim var açıkcası. Nerdeyse hiçbir paylaşıma en azından emoji vererek destek olmadan forumun aktifliğinin düşmesinden şikayet etmek biraz çelişkili bir durum sanki. Mesela emoji vererek konuyu paylaşan kişide konunun izlendiğini ve takip edildiği hissini artırabilirsin ve aktifliğinide. Sonuçta burda paylaşılanlar burdaki üyeler için paylaşılıyor duvarlar için değil. :) Bazılarıda emoji vermeyi prestij kaybı olarak mı görüyor ki bence öyle görenlerde var. :( Ha yaz mevsimidir aktiflik yinede kışa göre düşer tabiki ama geçen yaza göre daha iyi hatırlıyorum geçen yaz in cin top oynuyodu :)

• sosyal medya aktif olarak kullanılmalı sitenin tanınması için reklam lazım rakip çok eze eze ön plana çıkmak gerek.

tamamda önüne geleni foruma alırsan burası hava olaylarından çok geyik muhabbetlerinin yapıldığı yere döner. :) Bu yüzden öyle reklamla falan üye artırmak işin tadını kaçırır.

• tamamda önüne geleni foruma alırsan burası hava olaylarından çok geyik muhabbetlerinin yapıldığı yere döner. :) Bu yüzden öyle reklamla falan üye artırmak işin tadını kaçırır.

sende haklısın kanks :onay:

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Resmi Gönderi

abi sizde 35 derecelerdesiniz B)

Ben yazıyorum hep sen hep yokuş yukarı yorum ediyorsun.

Kar var yeterli derim

Sen

Kuru soğuk yağış yok dersin

Ben serin gidiyor derim, yağış var derim

Sen

yağış yok kuru sıcak dersin

Gel yaşa ve gör..

Bir daha yazayım..

Henüz 3_4 gün oldu olmadı sıcak gördük diyelim.

Belli saatlerde yakar geçer.

Bak hava durumuna sende arada..Gece ve akşam ne oluyor.

Dün gece kahvenin önünde kısa kollu gömlek ile oturanlar saat 11 e kadar zor dayandılar.

Millet hala kahveye ceket,kazaga benzer ince üstlerle geliyor.

Klima yok, vantilatör yok..

Cam aç yat..

Yemin ediyorum hala yorgan battaniye kullanıyoruz ..Yalan yazacak halimiz yok.

Sabah eğer güneş sana doğruysa atarsın yorgana tekmeyi ter eder diye o kadar.

Yaktı yine gündüz ama akşam olmadan gitti abim..Şu an serin ve gece yine 15-16 veya altı gezer sıcaklık.

Daha ne diyeyim bilmem :)

İ

dark and cold

Sadece Facebook az çok bakarım abim, twetter ve Instagram faal değil diyelim.

Facebook yazılsa az çok göze batardı.

• Resmi Gönderi

tamamda önüne geleni foruma alırsan burası hava olaylarından çok geyik muhabbetlerinin yapıldığı yere döner. :) Bu yüzden öyle reklamla falan üye artırmak işin tadını kaçırır.

Merak etme abim zaten reklamlardan gelen sıfır ..

• noluyor abi yavaş :) kuru soğuk dememdeki sebep eskişehir öyleydi. afyonlu çoktu eskişehirde afyon için kuru soğuk derlerdi pek yağmıyor diyorlardı eskişehir daha kötü tabi ordan ..

hava durumuna bakmıyom ben pek şimdi öyle bir baktım afyona 35 yazıyor ondan sanada yazdım .

öyle dememdeki sebep şu abi :D eskişehirde yaşadım ben 2 sene kadar . yazıda gördüm kışıda yazın nemi yok kuru sıcak oluyor kışında kar pek yağmıyor kuru soğuk..

şimdi afyonda yazın kuru sıcak ya :P aynı iklimler karasal iklim . ondan yani

ama geceleri serin oluyor . güzel oluyor eskişehirde yaz geceleri serindi afyonda yaz geceleri serin olur .

• tamamda önüne geleni foruma alırsan burası hava olaylarından çok geyik muhabbetlerinin yapıldığı yere döner. :) Bu yüzden öyle reklamla falan üye artırmak işin tadını kaçırır.

Sitenin belli kurallarını söylersiniz. Kurallara uyulmadığı takdirde uzaklaştırma cezası verirsiniz çok zor değil.

• Eskeşehirde 20 cm kar 30 günde erimişti 2017 de hava bi açıldı -15 lerde çatır çatır don porsuk çayı donuyordu azda olsa 2017 de bile 20 cm karı zar zor yağdırdık (: hatta 18 cm yağmıştı . bursayada 35 40 cm yağmıştı

Afyon eskişehirdende soğuk gece ayazları yakar geçer -20 ye dayanır merkez zorlar

hiç gitmedim afyona ama gelirim abi senin için görüşürüz gelirsem tabi istersen .