- Resmi Gönderi
hayirli geceler arkadaslar
Hayırlı geceler, hayırlı Cumalar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhayirli geceler arkadaslar
Hayırlı geceler, hayırlı Cumalar
Bazen dans ederken abartıyorum, elimde değil..İdare edin
Diyojen
Sahip olduğu tek eşyası tasını, çeşmeden eliyle su içen çocuğu gördüğünde kıran
Atina sokaklarında gupe gündüz fenerle dolaşan,ne arıyorsun?diye soranlara "adam arıyorum adam"diyen
Büyük İskenderin "bir dileğin varmı?"sorusuna
"Gölge etme başka ihsan istemem" diyen
Karşıdan gelen zengin birinin "ben serseriye yol vermem" lafına karşılık
"Ben veririm"diyen bir bilge,
Sinoplu Diyojen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
2 roma liyim ben
bu görselde benim ayak parmağım tam olarak yok . özellikle baktım . şudur diyemiyorum Tam anlamıyla yansıtamıyor . en yakın olanı söyleyeyim.
en yakın olan 2 ve 3 numaralar
benim baş parmak ve 2. parmak hemen hemen eşit 2 .parmak baş parmaktan 1 -2 milim kadar uzun gibi
2. görselde baş ve 2 parmak eşit boyda gösterilmiş 3 . parmakta eşit gibi. benim 3 . parmak eşit değil. buda uyuşmadı.
3. görselde 2 .parmak baş parmaktan ciddi uzun gösterilmiş benimki çok az uzun 1-2 milim kadar buda tam olarak uyuşmuyor.
zaten diğer görseller hiç ilgisi yok
SONUÇ . en yakın olrak bakarsak 3 numaradaki görsel diyorum.
hasan hadi hemen degiselim sehirleri. sen bursaya ben oraya...
hayirli geceler arkadaslar
Değişim yapmıyalim seni buraya alalım abi nasıl olur 😊
Herkese günaydın hayırlı cumalar Rabbim kılacak olduğumuz namazları kabul eder inşAllah ❤️
Hayırlı Cumalar herkese, hayırlı günler
Bu sabah canım tavuk kanat çekmişti, yarım saat önce annem tavuk kanat alacaklarını söyledi, bunlar benim zihnimi mi okuyorlar napıyorlar korkmaya başladım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Abi seninki hangisiydi hiç ses ermedin 😁
Bünyamin Sürmeli sosyal medyayla ilgili veryansın etmiş Açmış ağzını yummuş gözünü Dünkü yağmayan yağmurun yağmuru abarttığı yerler hakkında sosyal medyada . herkes tahminci, doktor ,pskolog sosyolog. olmuş diyor bu alanda REİS Reiz. Reyis Benim diyor tabikide öyle demiyor .fakat çok haklı
İşin iyice cılkı atmış durumda Sosyal medya ücretli olmalı bu tür amatör tahminciler için bir takım yöntemler geliştirilip önüne geçilmeli her kafadan farklı ses çıkıyor haliyle ister istemez bilgi kirliliğide oluşuyor yani özetle Twıtter raydan çıkmış nereye gidiyor belli değil.
Youtubeden doğa sesleri koleksiyonu yaptım, her birini ayrı seviyorum, 😀
Bask
Bu sabah canım tavuk kanat çekmişti, yarım saat önce annem tavuk kanat alacaklarını söyledi, bunlar benim zihnimi mi okuyorlar napıyorlar korkmaya başladım
Denk gelmiş Yusuf
Abi seninki hangisiydi hiç ses ermedin 😁
3 birebir aynı
Youtubeden doğa sesleri koleksiyonu yaptım, her birini ayrı seviyorum, 😀
Güzel