- Resmi Gönderi
Gayet hoş unitymi bu
Evet
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGayet hoş unitymi bu
Evet
Terlemekten bıktım.. Özellikle azıcık bir yol yürüyüp, koltuğa oturunca hayvan gibi sıcaklayıp ter dökmeye başlıyorum
Hayırlı Cumalar, hayırlı günler herkese
Türk yıldızları Afyon semalarında
Türk Yıldızları'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılacak etkinlik şöyle duyuruldu:
Büyük Taarruzun 100'üncü Yıldönümü münasebetiyle 25-26 Ağustos 10.00-19.00 saatleri arasında, Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığında olacak TSK Harp Silah Araç ve Gereçleri ile statik olarak katılan uçakları görebilir, gurur veren gösteri uçuşlarımızı izleyebilirsiniz.
Hayırlı Cumalar, hayırlı günler herkese
Türk yıldızları Afyon semalarında
Türk Yıldızları'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılacak etkinlik şöyle duyuruldu:
Büyük Taarruzun 100'üncü Yıldönümü münasebetiyle 25-26 Ağustos 10.00-19.00 saatleri arasında, Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığında olacak TSK Harp Silah Araç ve Gereçleri ile statik olarak katılan uçakları görebilir, gurur veren gösteri uçuşlarımızı izleyebilirsiniz.
Önceki günlerde de F-16'lar bir uçuş yaptı sanırım öyle bir şey görmüştüm 161. Filonun uçaklarına benziyordu videodaki uçaklar
Her gün var uçan kaçan ama hala işlerim var bir türlü seyretme veya zaman ayırma şansım olmadı.
Evden ne görebildik o..
Bugün daha bir havalı gösteriler
Güzel görüntü sunarsa gfs, paylaşırım buraya
İstanbula özel +6 soktu ekranı yakınlaştırırak bakarsanız görürsünüz
dark and cold model konusunda paylaşabilirsiniz model çıktılarını
Bolu'da yağış yok %70 nem var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İkinci haftaya kayacak gibi görünüyor
Dün Artvinde gerçekleşen en yüksek sıcaklıklar .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Gelmez o tarihte öyle soğuk hikaye hayal satıyor. serin hava gelebilir ama şiddeti bu kadar olması çok zor. .
Mantık yürütelim. o serin hava gelirse uludağia ilk kar bile yağabilir. soğuk cephe içeri kadar sokulursa yağışla soğuğu çakıştırırsak O tarihte uludağa kar yağmadı . yağdıysada 100 sene öncedir.
20 eylülden önce uludağa ilk kar düşmedi
Büyük olasılıkla gelmiycek . Serin hava gelebilir şöyle gelir soğuğu kırpar gelir. yada ötelenip gelebilir
Tabi çok küçük bir ihtimal olsada bu her zaman vardır . % 1 % 2 gibi
Ecmwf basınç tahminleri destekliyor sistem olma ihtimalini
Ecmwf basınç tahminleri destekliyor sistem olma ihtimalini
Olabilir verebilir.. O tarihte serin atak gelebilir ama ben bu derece serin beklemiyorum. +6 falan gibi ..Soğuğu kırpıpta geleceğini düşünüyorum yada öteleyip erteleyip.
Olduki tam bu şekilde geldi bende şok etkisi yaratır .
Olabilir verebilir.. O tarihte serin atak gelebilir ama ben bu derece serin beklemiyorum. +6 falan gibi ..Soğuğu kırpıpta geleceğini düşünüyorum yada öteleyip erteleyip.
Olduki tam bu şekilde geldi bende şok etkisi yaratır .
Sende şok etkisimi yaratır mı bilemeyiz de
Bu Uludağ sevdasına düşme gene geçen sene ne geldiyse başına Uludağ sevginden geldi .